• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Stoere tafels Alkmaar, echte stoere tafels bij Leven in Stijl

Stoere rustieke boomstamtafel Mangrove van eikenhout en staal, elke maat is mogelijk

Stoere tafels Alkmaar, de stoerste tafels vindt u bij Leven in Stijl meubelmakerij

Het adres voor stoere boomstamtafels!
Wanneer u op zoek bent naar geweldige stoere tafels dan bent u bij Leven in Stijl zeker aan het juiste adres. Wij maken in onze grote werkplaats van in plakken gezaagde boomstammen de mooiste meubelen. U kunt zelf bepalen welke stoere tafels u mooi vindt en kunt dan zelf het mooiste blad en de mooiste tafelpoten combineren.

Grote eettafel gemaakt van massief iepenhout, de tafel kan volledig naar wens worden aangepast

Vrijblijvende offerte
Wij maken graag een passende offerte voor u, klik HIER voor een overzicht van ons hele assortiment. U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een bezoek aan onze showroom aan de Edisonweg 5C in Alkmaar.Stoere Gekko eikenhout tafel massieve industriele tafel en zeer uniek!

Stoere tafels van boomstam tot tafel
U bent altijd welkom om onze showroom te bezoeken en dan direct een bezoek te brengen aan de werkplaats. U kunt in onze grote hal zowel het hout als de eindproducten bekijken waaronder de stoere tafels.

 

Het droogproces van meubelhout
Het drogen van hout is ingewikkeld, Hout moet worden gedroogd om het vocht zo veel mogelijk uit het hout te krijgen, zodoende zal er minimale krimp ontstaat wanneer u het meubel binnen gaat gebruiken. Het goed drogen van hout duurt ongeveer 8 tot 14 maanden en gebeurd in grote droogkamers op een temperatuur van 40 tot 60 graden.


Collectie stoere tafels
Binnen onze collectie hebben wij een groot aantal stoere tafel van eikenhout, iepenhout, plataan hout, esdoorn en eiken rouge U kunt bij ons zowel terecht voor poten van massief hout als alle modellen van staal en in elke kleur door een dubbele laag poedercoating.

Prachtige grote vergadertafel XL van eikenhoute. Deze grote eikenhouten vergadertafel XL is werkelijk een plaatje om te zien en gelijk zin om te werken

Grande eettafel eikenhout is gemaakt van massief eikenhout met een prachtig staal onderstel. De stoere tafel eikenhout kan in elke afmeting worden gemaakt

Contact opnemen