• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Stoere tafel Alkmaar

Super mooie boomstamtafel iepenhout Mangrove. Prachtige kleuren en tekening in het blad, rustieke tafel

Sinds kort hebben wij ook de stoere tafel Alkmaar in ons assortiment bij Leven in Stijl meubelatelier. Een unieke stoere tafel Alkmaar van massief Hollands Iepenhout.

Deze tafels maken wij van hout afkomstig uit onze buurgemeente Heiloo. Deze geweldige houtsoort is super hard en sterk en heeft een geweldige structuur die rust en warmte uitstraalt. Juist dankzij deze eigenschappen en het massieve blad laat deze stoere tafel Alkmaar zich heel mooi combineren met de stalen industriële poten.

Omdat wij deze stoere tafel en alle andere stoere tafels allemaal zelf maken van dikke ruige boomstammen kunnen wij vrijwel alle maten en diktes voor u vervaardigen. Dankzij onze ambachtelijke meubelmakers en mooie machinepark zijn wij in de gelegenheid om vrij eenvoudig dergelijke aanpassingen te maken zonder dat dit een erg dure aangelegenheid wordt.

Onze eigen ontwerpen en unieke houtsoorten zorgen er voor dat de stoere tafel Alkmaar en de overige stoere tafels het label Dutch Design zeker mogen dragen. Heeft u zelf een ontwerp voor een stoere tafel of wilt u diverse van onze meubelen combineren of aanpassen dan is dit zeker mogelijk. Komt u gerust eens kijken in onze showroom in Alkmaar en bekijk de hele collectie aan stoere tafels en de voorraad boomstammen waaruit wij de mooiste meubelen vervaardigen. Wij maken stoere tafels van eikenhout iepenhout olijfhout plataan eiken rouge kastanje en diverse gelegenheidspartijen.

Leven in Stijl meubelmakerij Alkmaar de plaats voor het kopen van een stoere tafel alkmaar

Contact opnemen