• 400mĀ² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Stoere eiken tafel op maat

Stoere Gekko eikenhout tafel massieve industriele tafel en zeer uniek!

Wij maken de echte stoere eiken tafel op maat en helemaal speciaal naar uw wensen.

De interieur tip van dit moment: stoere eiken tafel op maat

Bij het meubelatelier van Leven in Stijl maken wij al sinds 2009 handgemaakte meubelen op maat voor onze klanten. Bij het zoeken naar de juiste tafelĀ speelt gevoel een grote rol, de tafel moet precies zijn wat u zoekt! De maat moet kloppen, de houtsoort moet kloppen, de afwerking en de poten of onderstel moet kloppen. Alles samen maakt dat u tevreden en blij wordt telkens als u langs de tafel loopt of wanneer u aan de tafel zit. Wat maakt een stoere eiken tafel op maat nou zo stoer? Dat bepaalt u, wij hebben er de juiste materialen en machines voor en maken de tafel zo ruig en stoer als u zou willen. De diverse houtsoorten waarmee wij een stoere eiken tafel op maat maken zijn er in verschillende diktes en met ieder een verschillend karakter. Dit unieke karakter van de ruige stammen en planken geeft straks uw stoere eiken tafel op maat weer zijn karakter. Denk daarbij aan een tafelblad met grote scheuren en knoesten, een heel rustig blad wat mooi egaal en vlak is of gaat u voor de middenweg?! Wij maken boomstamtafels van eiken, strakke rechte tafels, ovale tafels of juist net niet ovale tafels, dikke tafels, dunne tafels, ronde tafels en veel meer.

Omdat wij alle meubelen maken met hout wat wij voor of samen met u selecteren kunnen wij snel en betaalbaar maatwerk maken. Wij hebben geen grote dure machines die steeds moeten worden versteld, gewoon een meetlint, een potlood en een creatief oog op de kwaliteit en het karakter van uw stoere eiken tafel op maat. Elke plank en elke zaagsnede worden nauwkeurig bekeken en gemaakt, het tafelblad word naar uw wensen samengesteld.

Wij helpen u uiteraard met het maken van de juiste keuze voor uw stoere eiken tafel op maat. Wanneer u een bezoek wilt brengen aan onze meubelmakerij en showroom dan bent u van harte welkom. Wij zijn er altijd van donderdag tot en met zaterdag, omdat er op zaterdag geen meubels worden gemaakt is het dan doorgaans wat rustiger dan doordeweeks. U bent welkom van 10:00 – 16:00

Contact opnemen