• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Vierkante tafels

Waar ben je naar op zoek?

Leven in Stijl voor jouw vierkante eikenhouten tafel

Een vierkante eikenhouten tafel voor in jouw eetkamer of zithoek? Vind je unieke model houten tafel bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar! Wij bieden niet alleen bijzondere vierkante houten tafels in alle kleuren en maten, maar ook de allerbeste service en maatwerk. Je hoeft dus niet op zoek naar jouw ideale vierkante eiken tafel, maar je kunt deze bij Leven in Stijl eenvoudig naar jouw wens laten maken. Ook bezorgen wij jouw vierkante eikenhouten tafel door heel Nederland. Bezoek onze showroom van maar liefst 400m2 en bekijk zelf onze vierkante eikenhouten tafels. Laat je verrassen door de mooiste vierkante houten tafels bij Leven in Stijl en bestel nu jouw unieke model.

Showroom van Leven in Stijl in Alkmaar

Een vierkante eiken tafel is ideaal als je een groot gezin hebt. Door de voordelige vorm van een vierkante eiken tafel kan deze goed gepositioneerd worden om veel ruimte te besparen. Ook als je alleen woont, is een vierkante eiken tafel een verstandige keuze. Dan kun je de vierkante houten tafel bijvoorbeeld in een kleiner formaat bestellen. Maak jouw interieur compleet met de verschillende varianten vierkante eiken tafels van Leven in Stijl. Bezoek onze showroom in Alkmaar en bekijk onze mooie vierkante houten tafels en onze overige meubelen, zoals:

Duurzame vierkante eiken tafels

Wil je meer weten over hoe we de vierkante eikenhouten tafels op maat maken? Neem een kijkje in onze showroom, waar je onze meubelmakers aan het werk kunt zien. Zo leer je ook nog wat over het maken van tafels! Wist je bijvoorbeeld dat al het hout dat we gebruiken voor vierkante tafels afkomstig is van duurzame FSC-bosbouw in Frankrijk en Duitsland? Dat betekent dat hout dat we gebruiken voor alle vierkante eikenhouten tafels ook weer herplant wordt. Met de aanschaf van een eiken tafel van Leven in Stijl heb je niet alleen een splinternieuwe vierkante houten tafel, maar maak je ook een milieubewuste keuze. Bezoek onze showroom om zelf een kijkje te nemen, of neem contact met ons op.

Uw vierkante eikenhouten tafel op maat

Juist omdat we duurzaam hout gebruiken, is een tafel het nooit hetzelfde. Zo zijn er bijvoorbeeld lichtere en donkerdere tinten vierkante houten tafels. Liever een dik tafelblad? Dan kunnen wij jouw vierkante eiken tafel voorzien van een tafelblad van 4 cm. Toch een andere vorm dan een vierkante eiken tafel? Dat kan allemaal bij Leven in Stijl. Bestel jouw vierkante houten tafel eenvoudig bij Leven in Stijl en ontvang de volgende service:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Meer weten? Bel Leven in Stijl!

Je bestelt jouw unieke vierkante eikenhouten tafels gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Om een kijkje te nemen in ons assortiment van vierkante eikenhouten tafels, kun je een afspraak maken om onze showroom van ruim 400m2 te komen bezichtigen. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.