• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Dressoirs

Waar ben je naar op zoek?

Leven in Stijl voor houten dressoirs op maat

Ben je op zoek naar een eikenhouten dressoirkast voor in jouw woon- of slaapkamer? Niet voor niets is eik een populaire keus voor houten dressoirs. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar vind je op maat gemaakte houten dressoirkasten, zoals eiken dressoirkasten, in alle mogelijke uitvoeringen. Alle eikenhouten dressoirs worden gemaakt in onze werkplaats welke zich in de showroom bevindt. Kom de eikenhouten dressoirs van Leven in Stijl bewonderen in de showroom of neem een kijkje via Instagram of Pinterest. Je bent van harte welkom in de Leven in Stijl showroom in Alkmaar waar we je graag onze collectie eiken dressoirkasten tonen.

Leven in Stijl meubelmakers in actie

Bij het kopen van een eikenhouten dressoirkast is het natuurlijk nog leuker als je ziet hoe deze gemaakt wordt. In de showroom Leven in Stijl nabij Alkmaar kan dat! Zo kun je de werkplaats vanuit verschillende hoeken in de showroom bekijken en zien hoe jouw houten dressoirkast wordt gemaakt, en gepolijst tot het perfecte meubelstuk. Geef jouw eikenhouten dressoir een extra dimensie door onze showroom te bezoeken en onze meubelmakers jouw eikenhouten dressoirkast zien maken. Mocht je meer willen weten over onze werkwijze, dan kun je ons altijd benaderen. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs!

Uw eikenhouten dressoirkast bij Leven in Stijl

Of je een houten dressoirkast gebruikt om kleding in op te bergen, of om jouw kamerplanten in te etaleren, een dressoirkast is de perfecte aanvulling aan jouw interieur. De meubelmakers stemmen het eikenhout van het dressoir af op kleur, vorm en textuur om de nuance zo goed mogelijk in balans te krijgen. Bij Leven in Stijl maken we de houten dressoirkast die bij jouw interieur past. Kies voor een dressoirkast van Leven in Stijl en geniet van de volgende voordelen:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Onze eiken dressoirs zijn duurzaam en milieuvriendelijk

Met een eiken dressoirkast van Leven in Stijl maak je een duurzame keuze. Het hout dat we gebruiken om alle houten dressoirs te maken wordt altijd her plant. Het ruwe eikenhout vereist echter veel bewerking voordat het een eiken dressoirkast kan worden. Hier hebben wij jouw input bij nodig, bijvoorbeeld om de dikte van het oppervlak en de poten van jouw eikenhouten dressoirkast te bepalen. Personaliseer jouw houten dressoir geheel naar wens, en wij doen de rest. Meer weten over hoe wij bij Leven in Stijl eiken dressoirs maken? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie? Neem contact op met Leven in Stijl

Jouw unieke houten dressoirkasten bestel je gemakkelijk bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Benieuwd naar ons aanbod van eiken dressoirs? Maak een afspraak om onze showroom kunnen bezoeken. Voor vragen mail je naar [email protected] of bel je naar 072 – 5200594.