• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bijzettafels

Waar ben je naar op zoek?

Maatwerk eikenhouten bijzettafel? Dat kan!

Heb je een houten bijzettafel nodig, maar weet je niet welke maat in jouw woonkamer past? Schakel Leven in Stijl in Alkmaar in om je hierbij te helpen! Voor alle soorten eikenhouten bijzettafels kun je bij Leven in Stijl terecht. Rechthoekige bijzettafels, ronde bijzettafels, ovale bijzettafels of vierkante bijzettafels van eikenhout kun je bekijken op onze webshop of in onze showroom. Laat je verrassen door het ruime aanbod houten bijzettafels van Leven in Stijl Meubelmakerij. Heb je liever een ronde bijzettafel of een rechthoekige bijzettafel op maat, dan maken wij deze graag voor jou. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en de meubelmakers van Leven in Stijl maken binnen no-time de houten bijzettafel die bij je past.

Showroom van Leven in Stijl in Alkmaar

Een houten bijzettafel is ideaal als je even wil ontspannen en een plek nodig hebt om je koffie, thee, boek of tijdschrift neer te zetten. Daarnaast kan een eiken bijzettafel ook handig zijn voor wanneer er meer ruimte nodig is op je salontafel, bijvoorbeeld wanneer je bezoek hebt. In onze showroom laten wij je graag onze ronde eiken bijzettafels, rechthoekige eiken bijzettafels en ovale eiken bijzettafels van eikenhout zien. Wij garanderen dat al onze eikenhouten bijzettafels van duurzame kwaliteit zijn. Of je nu een ronde bijzettafel wilt of een vierkante bijzettafel, in onze Leven in Stijl showroom vindt je de eiken bijzettafel die past bij jouw interieur. Wij bieden:

Zo wordt je houten bijzettafel gemaakt

Geef je eikenhouten bijzettafel een extra dimensie en bezoek de showroom van Leven in Stijl met een oppervlakte van 400m2. Tijdens een bezoek aan onze showroom zie je direct hoe wij aan jouw eikenhouten bijzettafel werken om deze geheel naar jouw wensen vorm te geven. Onze meubelmakers werken dagelijks aan de mooiste houten bijzettafels en laten je graag meekijken. Zo leer je veel over houtbewerking en meubelmaken en zul je je eikenhouten bijzettafel gegarandeerd nog meer waarderen. Meer weten over hoe wij eiken bijzettafels maken? Je kunt altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Jouw unieke eiken tafel van Leven in Stijl

Ben je er al uit of een rechthoekige bijzettafel, vierkante bijzettafel, ovale bijzettafel of een rechthoekige bijzettafel wilt hebben? Dan is het tijd om de details te bepalen van jouw eikenhouten bijzettafel. Het hout voor onze houten bijzettafels is duurzaam ingekocht en kan in verschillende diktes worden geslepen. Daarnaast is elke ronde, ovale, vierkante of rechthoekige eiken bijzettafel volledig op maat te maken, zodat je altijd een uniek meubelstuk hebt. Kies je voor een eikenhouten bijzettafel van Leven in Stijl? Dan kun je de volgende service verwachten:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Neem contact op met Leven in Stijl

Benieuwd naar ons assortiment eikenhouten bijzettafels? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te komen bezichtigen. Je bestelt jouw unieke eikenhouten bijzettafels en houten bijzettafels eenvoudig via Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.