• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Bartafels

Waar ben je naar op zoek?

Eikenhouten bartafels op maat gemaakt

Om je interieur op te fleuren met een unieke eiken bartafel ben je bij Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar aan het juiste adres. Voor allerlei eiken bartafels kunt je bij ons terecht. Zo zijn alle denkbare vormen en kleuren van bartafels zijn bij ons mogelijk, zoals rechthoekige bartafels, ronde bartafels, ovale bartafels en vierkante bartafels van eikenhout. Neem een kijkje op onze Pinterest of kom langs in de showroom en laat je verrassen door het ruime aanbod houten bartafels van Leven in Stijl Meubelmakerij. Kun je de eiken bartafel die je zoekt niet vinden? Geen probleem. Als je liever een ronde bartafel of een rechthoekige bartafel op maat wil, maken wij deze graag voor je. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en de meubelmakers van Leven in Stijl maken binnen no-time de houten bartafel van jouw dromen!

Showroom van Leven in Stijl in Alkmaar

In onze showroom in Alkmaar vind je gegarandeerd de eikenhouten bartafel die bij jouw interieur past. Wij laten je graag onze ronde houten bartafels, rechthoekige houten bartafels en ovale houten bartafels van eikenhout zien. Indien gewenst kun je zich laten informeren over onze verschillende hoogwaardige eiken bartafels met een uiterst gedetailleerde afwerking. Wij garanderen dat al onze eiken bartafels van duurzame kwaliteit zijn. Of je nu een ronde bartafel wilt of een vierkante bartafel, bij Leven in Stijl scoort u! Zo bieden wij:

Hoe wij werken aan jouw houten bartafel

Heb je je altijd al afgevraagd hoe Leven in Stijl eikenhouten bartafels op maat maakt? Onze meubelmakers werken dagelijks aan de mooiste houten bartafels en laten je dit graag zien. Tijdens een bezoek aan onze showroom zie je direct hoe wij aan jouw eiken bartafel werken om deze op jouw wensen af te stemmen. Door deze unieke ervaring zul je jouw eikenhouten bartafel nog meer waarderen en leer je bovendien iets over houtbewerking en meubelmaken. Geef jouw eiken bartafel een extra dimensie en bezoek onze Leven in Stijl showroom met een oppervlakte van 400m2. Meer weten over onze werkwijze? Je kunt ons altijd contacteren via mail of telefoon.

Uw eiken tafel op maat bij Leven in Stijl

Wil je een ronde eiken bartafel met een dik tafelblad of een vierkante eikenhouten bartafel met een dunner tafelblad? Hoe dan ook is het goed om te weten dat het hout voor onze houten bartafels duurzaam is ingekocht. Daarnaast is elke ronde, ovale, vierkante of rechthoekige eikenhouten bartafel volledig op maat te maken, zodat je altijd een uniek meubelstuk heeft. Kies je voor een eikenhouten bartafel van Leven in Stijl, dan mag je het volgende verwachten:

  • 400m2 showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Vragen? Neem contact met ons op

Benieuwd naar ons assortiment eikenhouten bartafels? Maak een afspraak om onze showroom van ruim 400m2 te komen bezichtigen. Je bestelt jouw unieke eikenhouten bartafels en houten bartafels eenvoudig via Leven in Stijl Meubelmakerij in Alkmaar. Voor vragen kun je ons altijd bereiken door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 072 – 5200594.