• 400m² showroom
 • Hoogwaardige materialen
 • 100% Duurzaam FSC hout
 • Alles op maat gemaakt
 • Thuisbezorging in heel Nederland

Zwevend tv-meubel

Zwevend tv-meubel met wijnvakken

Dit zwevend tv-meubel bevat niet alleen genoeg opbergruimte voor spelletjes, boeken, kaarsen of afstandsbedieningen, maar je kan hier ook gemakkelijk je wijnvoorraad kwijt. De twaalf verschillende vakken geven genoeg ruimte om een flinke voorraad in te slaan. Daarnaast bevat het zwevend tv-meubel zowel lades als kastdeuren om de opbergruimte gemakkelijk in te delen. Een extra voordeel wat het tv-meubel met zich meebrengt is het zwevende ophangsysteem. Hierdoor is het ook gemakkelijk om onder de televisiekast te kunnen schoonmaken. Je kunt zelf kiezen of je het tv-meubel nog verder wil aanpassen naar je eigen smaak of stijl.

Algemene informatie over het zwevend tv-meubel met wijnvakken

 • Model: zwevend tv-meubel
 • Maat: 380 cm x 45 cm x 55 cm (lxdxh)
 • Materiaal: eiken
 • Afwerking deuren: wit melanine

Materiaal van het blad van het tv-meubel

Het materiaal van het bovenblad van de zwevende tv-meubel is hoogwaardig eikenhout. Daarnaast zijn de kastdeuren afgewerkt met wit melanine. Een voordeel van deze televisiekast is dat de afwerking ook nog een zeer duurzaam is met een grote belastbaarheid, waardoor het materiaal extra lang mee kan gaan.

 

Aanpasbaarheid van het zwevende tv-meubel

Onze televisiekasten kunnen worden aangepast naar wens. Zo kunnen we de vorm van het meubel veranderen, maar ook de lengte en/of dikte van het blad van het tv-meubel. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een andere kleur of indeling van de kasten. Zodoende kun je het tv-meubel geheel personaliseren en aanpassen naar jouw eigen smaak en stijl.

 

Overige informatie over de televisiekast

Omdat iedere woonkamer anders is, is het voor ons van belang verschillende mogelijkheden te bieden. We kunnen dan ook, in overleg met de klant, de tv-meubel geheel aanpassen naar wens en verschillende elementen van de tv-meubel veranderen zodat het geheel bij jouw wooninrichting past. Is dit tv-meubel wellicht niet helemaal waar je op zoek naar was? Bekijk hier onze andere tv-meubels en vind iets naar jouw smaak!

 

Meer weten?

Ben je opzoek naar overige woonmeubelen of wil je wat inspiratie op doen voor een eventuele vernieuwde wooninrichting? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom en wij vertellen je meer over onze producten en de mogelijkheden. Via onze contactpagina kun je vrijblijvend een afspraak maken om een keertje langs te komen. Daarnaast kun je voor meer meubelinspiratie een kijkje nemen op onze sociale media kanalen zoals Instagram en Pinterest. Hier vind je onze nieuwste maatmeubels terug en plaatsen we regelmatig updates over de nieuwste trends.

Prijsopgave aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Hidden