• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Zwevend eiken tv meubel op maat

Zwevend eiken tv meubel op maat

Wij maken kwalitatieve meubelen geheel van eikenhout zoals dit zwevend eiken tv meubel op maat met wandkast en wandplanken. Kom langs en laat je inspireren!

De derde dimensie van het zwevend eiken tv meubel op maat

Dit zwevend eiken tv meubel op maat geeft een prachtige extra dimensie aan jouw interieur. De basis van het meubel bestaat uit blank eiken. De deuren voorzagen wij van een mooie verdiepte kleurlaag voor een contrasterend effect. De onzichtbare zwevende ophanging zorgt voor een fraai design en is bovendien ook heel praktisch voor het gebruik van het meubel.  Het gedoe met snoeren en poten bij het stofzuigen behoort met de onzichtbare zwevende ophanging echt tot de verleden tijd.

Een uniform stijlvol interieur met het zwevend eiken tv meubel op maat

Voor onze klant maakten we niet alleen het zwevende eiken tv meubel op maat. We creëerden een volledige set met bijpassende zwevende wandkasten en zwevende wandplanken. Omdat we met professionele meubelmakers werken kunnen we meubels in één stijl ontwerpen en maken. Zo creëer je een prachtig uniform geheel van meubels die rust en ruimte geven aan jouw interieur.

Persoonlijk op maat

Wil je ook zo’n mooi zwevend eiken tv meubel op maat voor in huis? Bezoek ons dan een keer in Alkmaar. We maken meubelen in elke maat en afwerking waarvan je de verschillen het beste in het echt kunt komen ervaren. In onze uitgebreide showroom kan je je tegoed aan een ongelooflijke hoeveelheid modellen ter inspiratie. Wij staan graag voor je klaar om je een vakkundig te adviseren. Wil je een prijsindicatie ontvangen? Dan kun je ook hieronder de gewenste maten opgeven voor een persoonlijke prijsopgave.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerkmeubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwalitatief hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden