Zwarte eiken tafel met design poot

zwarte design tafel van eikenhout

Zwarte eiken tafel met design poot

Deze diep zwarte eiken tafel met design poot heeft een extravagant en subtiel uiterlijk. De design vlinderpoot zorgt voor een elegant uiterlijk. De twee elementen samen maken dit meubel een uniek design. Door de in 45 graden verjongde randen lijkt het blad extreem dun. Dit lijkt bijna onrealistisch en dat is juist net onze kracht. De balans tussen stabiliteit en het strelen van het oog. Wij maken dit prachtige meubel zelf in onze werkplaats in Alkmaar. Onze meubelmakers doen hun best om de mooiste bladen te maken. Door het hoogwaardige materiaal wat wij gebruiken zijn alle meubels uniek en eigentijds. Wij kunnen onze klanten de kan bieden om de meubels naar wens aan te passen, wij helpen en denken graag met jou mee.

Het hout van de zwarte eiken tafel met design poot

Deze eiken houten eetkamertafel is gemaakt in onze werkplaats door onze meubelmakers die met passie hun vak uitoefenen. Uit ons eigen FSC eikenhout selecteren zij voor jou alleen geschikt hout. Zij bewerken het ruwe eiken hout in de werkplaats tot een egaal, vlak en strak oppervlak.
Wij werken alleen met Europees eikenhout wat FSC gekeurd is. Zodoende wordt er voor iedere tafel die wij maken ook een deel eikenboom terug geplant. FSC Nederland staat bekend om zijn duurzame bosbouw en maakt zich hard voor het behoudt van het leefgebied van planten en dieren.

De design poot van de zwarte eiken tafel

De prachtige slanke vlinderpoot bestaat uit twee materialen. De vlinder is van metaal gemaakt en hebben wij zelf ontworpen. Nadat de poot is laser gesneden wordt deze eerst gezandstraald en daarna wordt deze voorzien van twee lagen poedercoat. Zandstralen is een belangrijke voorbehandeling t.v.b. het proces van het poedercoaten. Het zorgt er namelijk voor dat de poedercoating maximaal en egaal hecht. Het poedercoaten gebeurt onder een elektrostatisch proces. In dit proces word er poeder aangebracht welke met een hoge temperatuur in een oven aan het staal word gebakken. Dit proces word twee keer uitgevoerd. Deze twee lagen, tevens ook de kleur, zorgt voor een optimale beschermende en vooral duurzaam oppervlak. De houten horizontale legger verbind de twee vlinders aan elkaar.

Aanpassing

In dit ontwerp ben je vrij in het kiezen van de maten. Voor elke ruimte is er een ander formaat. Wij denken graag met je mee en staan open voor eigen ideeën.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles helemaal op maat gemaakt. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.