Zwart eiken tv meubel

,
tv meubel van zwart eiken met deuren

Zwart eiken tv meubel 

Een praktisch zwart eiken tv meubel met veel opbergruimte voor apparatuur en elektronica. Deze kast heeft het allemaal! Het meubel is voorzien van zowel deuren als lades en heeft openvakken voor bijvoorbeeld je ontvanger/versterker/box etc. Het leuke van dit meubel is dat de opties eindeloos zijn. Heb jij een andere verdeling van vakken in je hoofd of wil je liever alleen maar deuren? Dat kan! Wij denken graag met je mee. We nemen al je wensen op in het ontwerpproces. Wil je juist ideeën opdoen? Kom eens een keertje kijken in onze showroom!

Het hout van het zwarte tv meubel 

De eiken toplaag heeft een lichte structuur van houtnerf. Het FSC gekeurde eikenhout kom uit Europese bossen. Zowel het massieve eiken als de eiken toplaag. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het eiken wat wij gebruiken geen grote kleurverschillen hebben. Om onze ecologische voetafdruk zo minimaal mogelijk te houden gebruiken wij FSC gekeurd hout. Het FSC gekeurde eiken hout komt uit Duitsland en Frankrijk.

De afwerking van het  zwarte tv meubel 

Zorgvuldig brengen wij een eerst laag aan die er voor zorgt dat het eiken een zwart uiterlijk krijgt. De tweede behandeling is de zwarte olie die zorgt voor bescherming van het hout. Deze rijke olie voedt het hout en zal het meubel de bescherming geven wat deze nodig heeft.

Naast deze unieke diep zwarte kleur is er keuze uit 70 andere kleuren. Kijk eens op deze pagina naar alle mogelijkheden, wie weet zit jou kleur daar tussen!

Aanpasbaarheid van het zwarte tv meubel

Wij maken in onze werkplaats te Alkmaar alles op maat en naar wens. Dit biedt oneindig veel mogelijkheden, wat heel erg leuk is! Wil jij ook een tv meubel en heb je speciale wensen? Laat het ons weten en wellicht kunnen wij, samen met jou, een mooi meubel ontwerpen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.