Zitbank te verkrijgen als set met boomstamtafel

, , , ,
Zitbank met stalen kokers.

Zitbank op maat gemaakt

Tegenwoordig zijn er vele soorten en maten zitbanken. Dit maakt de keuze naar de juiste zitbank lastig. Bij leven in stijl passen wij het aan naar jouw wensen, zodat het passend is bij jouw interieurstijl. Deze zitbank beschikt niet over een rugleuning, fijn om dit meubelstuk tegen de muur aan te zetten. Wanneer de rugleuning een wens voor jou is, is dat altijd te bespreken met ons.

Het hout van de zitbank

De zitbank bestaat uit massief eikenhout. Het hout wordt bewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen, dit is mogelijk in 70 verschillende tinten. Ben jij benieuwd waar je uit kan kiezen? Klik dan hier.

De poten van de zitbank

De poten onder de zitbank is opgebouwd uit stalen kokers. Wij lassen deze kokers aan elkaar vast. Bij dit model is het in een vorm van een trapezium. De stalen poten worden vervolgens gezandstraald, en afgewerkt met 2 lagen poedercoating. Alles wordt door professionals gedaan, en zal dus niet zomaar doorzakken.

Als eettafel set te verkrijgen

Zoals er al is verteld zijn er vele soorten zitbanken te verkrijgen op de markt, dit geld eveneens voor de eettafels en eetstoelen. Het vinden van de juiste combinatie is hierdoor lastig. Wij kunnen deze link voor jou leggen, want het is mogelijk om hiervan een set te krijgen. De stalen poten die corresponderen met de stalen poten van de eettafel. Vormen in de poten die ook terug te zien zijn in de eettafel stoelen. Dit als set zorgt voor een mooie geheel in jouw huis!

OVER ONS

Wij maken meubilair helemaal op maat. Wil jij een bepaald meubel hebben, maar dan met een andere afwerking of in een andere maat? Dan is dit mogelijk bij ons! Wij maken meubilair in meer dan 70 verschillende  tinten. Kom eens bij ons langs! We hebben een vestiging in Alkmaar met een eigen werkplaats en een showroom. Hier kun je onze kwaliteit met je eigen ogen zien. De showroom is zo ingericht dat er wel een stijl bij jouw past. Je kunt ook inspiratie op doen via één van onze sociale media platformen, wij hebben een pagina op Instagram en Pinterest. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.