• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Woonkamermeubel met een donkere afwerking

Woonkamermeubel op maat gemaakt in het zwart

Dit lange woonkamermeubel kan op maat worden gemaakt voor jou en voor elke toepassing worden aangepast. Valt dit opbergmeubel nog niet geheel in jou interieur? Dan passen wij het graag voor je aan! Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij gaan jouw wensen realiseren.

Het hout van de woonkamermeubel

Dit woonkamermeubel is volledig gemaakt van massief gelaagd eikenhoutfineer. Het gebruik van echt eikenhout met een gestabiliseerde massieve kern geeft onze meubelen veel voordelen. Zo is dit hout zeer sterk, goed deukbestendig en zal nooit kromtrekken of scheuren. De afwerkings eigenschappen van de massief eiken fineerlaag zijn zeer goed, we kunnen de meubelen daardoor in zeer veel kleuren afwerken. Dit meubel hebben wij afgewerkt met onze StijlCoatings VantaBlack, een unieke combinatie van een zuurreactor en een 2K olie met pigment afwerking.

De indeling van het zwarte woonkamermeubel

Dit lange zwarte woonkamermeubel beschikt over vele compartimenten. Het beschikt in dit geval over 8 deur en 4 lades. Genoeg ruimte om spullen in op te bergen! Maar wanneer je liever kleppen, open vakken, alleen deuren of juist allemaal lades wenst dan maken we die graag voor je.

Push-to-open 

Alle compartimenten van dit woonkamermeubel beschikken over onze push-to-open functie. Dit houdt in dat de compartimenten open gaan door een simpele duw tegen het oppervlak. Hierdoor zijn er geen handvatten nodig. Hierdoor kan je gebruik maken van de mooie stakke lijnen van het eiken front. Ook hier bepaal jij natuurlijk de keuze van openen, als je liever handgrepen hebt dan kan dat natuurlijk. Je kan bij ons kiezen uit honderden soorten en kleuren grepen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar is een unieke meubelmakerij met een zeer compleet maatwerk assortiment. Je bent niet gebonden aan standaard maten en opties maar alles is vrij bespreekbaar. Je kan bij ons komen kijken in de stijlkamers en showroom om zo zelf onze kwaliteit te komen beoordelen. Wij kunnen het hout vanje meubel behandelen in meer dan 70 tinten. Zo is er altijd een mooie passende kleur voor jou interieur. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom,en laat je direct door ons adviseren.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden