• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Woonkamer meubel op maat

Woonkamer meubel op maat

Dit lange woonkamer meubel op maat gemaakt passen wij geheel aan naar jouw wens. Valt dit opbergmeubel dus nog niet geheel in jouw interieur? Dan passen wij het graag voor je aan! Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij realiseren het voor je.

Het hout van het woonkamer meubel op maat

Dit woonkamer meubel op maat gemaakt van massief gelaagd eikenhoutfineer. Het gebruik van echt eikenhout met een gestabiliseerde massieve kern geeft onze meubelen veel voordelen. Zo is dit hout zeer sterk, goed deukbestendig en zal nooit kromtrekken of scheuren.

De afwerkingseigenschappen van het massief eiken fineer zijn zeer goed.  We kunnen hierdoor de meubelen in veel kleuren afwerken. Dit meubel werkten wij af met onze StijlCoatings Vanta Black. Dit is een unieke combinatie van een zwarte voorbehandeling gevolgd door een olie met zwarte pigmentafwerking. Hierdoor krijgt het meubel zijn diepzwarte kleur.

De indeling van het woonkamer meubel op maat

Dit lange zwarte woonkamer meubel beschikt over vele compartimenten. Het beschikt in dit voorbeeld over acht deuren en vier lades. Genoeg ruimte om spullen in op te bergen! Maar wanneer je liever kleppen, open vakken, alleen deuren of juist allemaal lades wenst dan maken we die graag voor je.

Push-to-open

Alle compartimenten van het woonkamer meubel op maat gemaakt beschikken over onze push-to-open functie. Dit houdt in dat de compartimenten opengaan door een simpele duw tegen het oppervlak. Hierdoor zijn er geen handvatten nodig. Esthetisch levert de mooi strakke lijnen van het eiken front op. Ook hier bepaal jij de keuze van openen. Als je liever handgrepen hebt is dat ook mogelijk. Je kunt bij ons kiezen uit allerlei soorten en kleuren grepen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerkmeubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan jouw wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd.

Boek je bezoek

Bevalt onze stijl je? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien! Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden