• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Woonkamer meubel op maat gemaakt

Woonkamer meubel op maat gemaakt 

Dit lange woonkamer meubel kan op maat worden gemaakt voor jou.  Voor elke toepassing kan er wat voor jou aangepast worden. Valt dit opbergmeubel nog niet geheel in jou interieur? Dan passen wij het graag voor je aan! Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij gaan jouw wensen realiseren.

Het hout van de woonkamer meubel

Dit woonkamer meubel is volledig gemaakt van massief gelaagd eikenhoutfineer. Het gebruik van echt eikenhout met een gestabiliseerde massieve kern geeft onze meubelen veel voordelen. Zo is dit hout zeer sterk, goed deukbestendig en zal nooit kromtrekken of scheuren. De afwerking eigenschappen van de massief eiken fineer laag zijn zeer goed, we kunnen de meubelen daardoor in veel kleuren afwerken. Dit meubel hebben wij afgewerkt met onze Stijl Coatings Vanta Black, een unieke combinatie van een zwarte voorbehandeling gevolgd door een olie met zwarte pigment afwerking. De zwarte olie geeft het meubel een diepzwarte kleur.

De indeling van het woonkamer meubel

Dit lange zwarte woonkamer meubel beschikt over vele compartimenten. Het beschikt in dit geval over 8 deur en 4 lades. Genoeg ruimte om spullen in op te bergen! Maar wanneer je liever kleppen, open vakken, alleen deuren of juist allemaal lades wenst dan maken we die graag voor je.

Push-to-open 

Alle compartimenten van dit woonkamer meubel op maat gemaakt beschikken over onze push-to-open functie. Dit houdt in dat de compartimenten open gaan door een simpele duw tegen het oppervlak. Hierdoor zijn er geen handvatten nodig. Hierdoor kun je gebruik maken van de mooie strakke lijnen van het eiken front. Ook hier bepaal jij  de keuze van openen, als je liever handgrepen hebt is dat ook mogelijk. Je kunt bij ons kiezen uit soorten en kleuren grepen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden