• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Witte TV kast in 1 lang geheel

Witte tv kast op maat

Op een lange wand kan je met het ophangen of plaatsen van een witte tv kast op maat het ideale ruimtelijke effect behalen.

Je past het meubel namelijk helemaal aan op de wand, de beschikbare ruimte en de apparatuur en spullen die je graag zou willen opbergen in het meubel. Door de indeling daaraan aan te passen is het meubel altijd in de perfecte maar en kan je al je apparatuur zoals de tv ontvanger, versterker of zelfs je speakers mooi in het meubel plaatsen en verwerken.

Eikenhout kan in vele afwerkingen

Deze witte tv kast is gemaakt van gelaagd massief hout met zeer harde en gestabiliseerde kern met een dikke toplaag van echt eikenhout. Dankzij dit materiaal is het meubel 100% vormvast en is hij heel mooi en egaal te kleuren in vele afwerkingen naar wens. Op deze manier kan je het TV meubel helemaal aanpassen aan je interieur en persoonlijke voorkeur. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Zwevende montage

Wij hebben dit TV meubel zwevend aan de muur gemonteerd met speciale haaklatten die voor vrijwel elke muur geschikt zijn. In overleg kijken we samen naar de mogelijkheden om een meubel zwevend aan je wand op te hangen. Mocht je geen sterke muur hebben of er geen gaten in willen boren dan kunnen we het meubel natuurlijk ook voorzien van poten die we samen gaan uitzoeken of ontwerpen. Ook deze poten kunnen we in vele kleuren laten poedercoaten zodat je altijd de ideale combinatie kunt maken met je bestaande interieur of de woning. De maat, vorm en afmeting van de poot is allemaal naar wens te maken, zodat je zowel voor een wat grover model en koker kunt gaan of juist kunt kiezen voor een heel slank, dun en minimalistisch uiterlijk.

Maat en indeling van de witte tv kast

In dit geval is het TV meubel voorzien van 5 grote kleppen en een open vak. Maar dit kan geheel naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld lades of deurtjes. De maat is verder geheel aan te passen zodat het precies past binnen de muur waarop je het meubel zou willen plaatsen. Het meubel in het voorbeeld is 400cm lang, 45cm diep en 45cm hoog. de vakken zijn 65cm breed. Het open vak is eigenlijk op elke positie te maken en kan ook voorzien worden van een plank of juist alleen boven een open vak met daaronder nog een lade o.i.d.

Zelfs wanneer je een meubel in gedachten hebt wat helemaal afwijkt van dit TV meubel  dan kunnen wij op basis van je wensen een ontwerp maken. De afgelopen jaren hebben wij vele meubelen ontworpen, gemaakt en gemonteerd waardoor we veel ervaring hebben opgedaan in de vele indelingen. We adviseren je dan ook graag en kunnen samen of op basis van een eenvoudige aangeleverde schets een duidelijke en overzichtelijke tekening maken.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden