• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

White wash boomstamtafel

White wash boomstamtafel op maat gemaakt

Deze white wash boomstamtafel is een ideale tafel voor vele diverse interieurs. Zoals bij deze houten vloer met de witte wand komt het onderstel mooi naar voren. Het eikenhouten blad heeft een rustige en natuurlijke uitstraling met de white wash afwerking en geeft het interieur meer rust. De white wash boomstamtafel is praktisch en geeft een mogelijkheid om de strakke lijnen in het huis te doorbreken. Door extra zitplaatsen te creëren kun je bijvoorbeeld een kruk tussen de stoelen bijschuiven. Voor een speels uiterlijk van de tafel kun je bijvoorbeeld verschillende stoelen en/of kleuren van stoelen toevoegen. Het is zelfs mogelijk om aan 1 kant van de tafel een bankje te plaatsen.

Wil jij ook een eiken tafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de white wash boomstamtafel

De white wash boomstamtafel is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de white wash boomstamtafel. De white wash boomstamtafel heeft glooiende boomstamranden een geeft een speels effect in jouw eetruimte. De white wash boomstamtafel is gemaakt uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het white wash boomstamtafelblad. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel gefreesd en daarna geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de white wash boomstamtafel in de olie of lak afgewerkt.

Onderstel van de white wash boomstamtafel

De X poot van de white wash boomstamtafel is met de hand gemaakt. Deze poot is in dezelfde afwerking gezet als de tafel. Daardoor wordt de tafel een geheel meubel in het interieur. Tusen de poten passen 3 stoelen aan weerszijde. De poten kunnen ook gemaakt worden van staal!

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.