Warme eettafel met bank

, , ,
eettafel met lampen en een bank

Het mooie warme uiterlijk van iepenhout maakt deze warme eettafel met bank zo uniek.
De oerhollandse iep groeit overal in Nederland en wordt veel aangeplant. Dat maakt deze tafel niet alleen heel mooi maar ook nog eens heel duurzaam.
Dankzij de mooie structuur van het hout en de lange en rustige en brede nerf krijgt deze tafel een prachtig gevlamd uiterlijk. De combinatie van deze mooie warme robuuste tafel met het slanke paperclip vormig onderstel geeft dit geweldige resultaat.

Deze mooie set van een tafel en bank heeft dunne ronde kokerpoten in een paperclip vorm. Doordat deze poten schuin staan behoud je toch veel ruimte voor het plaatsen van de eetkamerstoelen. Deze tafel is 220x90cm en de bank 220x40cm. De tafel en bank zijn behandeld met een 2 componenten afwerking in kleur Breda. Deze afwerking is heel sterk en heeft minimaal onderhoud nodig. Voor een duidelijk overzicht van alle mogelijke kleuren kan je kijken op DEZE pagina.

De poten

De poten van deze warme eettafel met bank zijn gemaakt uit stalen buizen die daarna zijn voorizen van een kleurlaag. Het kleuren van de poten doen wij in 3 stappen.  Eerst door ze te zandstralen waarna ze in 2 lagen worden voorzien dan een duurzame laag poedercoating. Deze behandeling is de meerst sterke en duurzame afwerking met de minste belasting op het millieu.

Ben je ook geïnteresseerd in een iepenhout eettafel op maat stuur dan een email, kijk op de website of kom naar onze mooie showroom in Alkmaar.
Ook kan je ons volgen op Instragram of Pinterest.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.