• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Warme eettafel in notenhout

Warme eettafel in massief notenhout

Het Cirque model in combinatie met het mooie slanke vlinderpoot onderstel vormt een stabiel geheel met een enigszins minimalistisch uiterlijk.

De slanke vlinderpoot uit 10mm dik lasergesneden staal

Het vlinderpoot onderstel laten wij ladersnijden uit 10mm dikke stalen platen waarna ze worden gekant in de juiste hoek. Nadat de lasser de montageplaten en voetjes heeft aangelast laten wij de poten in 2 lagen poedercoaten in de door jou gekozen kleur.

De tafelpoot in kleur

Wij werken al onze tafelpoten af met een duurzame afwerking die wij op het staal bakken. Dit heet poedercoaten en gebeurd door een laagje coatingpoeder statisch op het metaal aan te brengen en in een grote oven te bakken. Dit doen wij in 2 lagen, de primer en de kleurlaag, zo ontstaat een zeer duurzaam resultaat. Je kunt zelf een kleur kiezen uit ons zijdemat of fijnstructuur assortiment. Wil je echt iets bijzonders dan bieden wij ook de mogelijkheid om te kiezen uit de designcollectie. Deze collectie heeft vele exclusieve kleuren in diverse structuren.

Gevormde warme eettafel van notenhout

Deze Cirque vorm warme eettafel is gemaakt van massief notenhout, een warme houtsoort die vooral de kleuren bruin, donkerbruin en roodbruin in zich heeft. Naast de afwerking StijlCoatings Wageningen zoals op de afbeelding kan hij ook in een donkere variant worden afgewerkt. Hij krijgt daardoor iets meer antraciet en zwart accenten.

Vorm

Onze machinale afdeling kan vrijwel iedere vorm maken. De vorm Cirque zoals je op de afbeelding ziet is een mooie vorm wanneer je wel een tafel met rondere vormen wilt hebben maar niet te veel wilt inleveren in oppervlakte. Het is een aaibaar model met mooie strakke doorlopende glooiingen. Wil je wel deze tafel maar toch een andere vorm? geen probleem, je kan elk model op onze website ook voor deze warme eettafel laten toepassen.

Bezoek ons

We kunnen ons goed voorstellen dat je onze meubels en deze warme eettafel ook een keertje in het echt wilt zien. In Alkmaar vind je onze uitgebreide showroom met daarin allerlei op maat gemaakte voorbeelden. Onze bevlogen adviseurs vertellen je er graag over en laten je alle opties zien.  Samen gaan we dan op zoek naar het meubelstuk dat past bij jou en jouw interieur. Wil je een keertje kennis komen maken? Maak dan een afspraak via onze contactpagina. We ontvangen je graag!

Portfolio

Voor meer meubelinspiratie volg je ons via onze Instagram en Pinterest. Daar vind je onze nieuwe maatmeubels terug.