• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Wandplank van eiken hout

Wandplank van eiken hout op maat gemaakt

Deze wandplank van eiken hout wordt op maat gemaakt. Hierbij ga jij mee in het proces. Dit zal gaan van ontwerp tot aan de afwerking. Jij bepaalt hierin het geheel. Hierdoor zullen alle wensen worden vervult.

Het hout van de wandplank

Deze wandplank is volledig gemaakt van eiken hout. Dit hout komt vanuit onze buurlanden. Een garantie voor kwalitatief eiken hout. Het hout is vervolgens behandeld met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt zijn originele kleur in een andere tint. Daarnaast zorgt het ook voor een extra beschermlaag.

Bevestiging wandplank van eiken hout

De wandplanken worden aan de muur bevestigd. De verbinding hiertussen is niet te zien. Dit komt omdat de verbinding zit weggewerkt in de wandplank zelf. Dit zorgt voor een mooie subtiele verbinding tussen de plank en de muur.

De indeling

Deze wandplank is opgebouwd uit 6 lange massieve eiken planken. Deze planken worden haaks aan elkaar verbonden. En bestaan uit 3 lagen. Dit is uiteraard aanpasbaar naar wens.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden