• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Wandplank van eiken hout

Wandplank op maat gemaakt

Deze wandplank wordt op maat gemaakt. Hierbij ga jij mee in het proces. Dit zal gaan van ontwerp tot aan de afwerking. Jij bepaalt hierin het geheel. Hierdoor zullen alle wensen worden vervult.

Het hout van de wandplank

Deze wandplank is volledig gemaakt van eiken hout. Dit hout komt vanuit onze buurlanden. Een garantie voor kwalitatief eiken hout. Het hout is vervolgens behandeld met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt zijn originele kleur in een andere tint. Daarnaast zorgt het ook voor een extra beschermlaag.

Bevestiging van de wandplank

De wandplanken worden aan de muur bevestigd. De verbinding hiertussen is bijna niet te zien. Dit komt omdat de verbinding zit weggewerkt in de wandplank zelf. Dit zorgt voor een mooie subtiele verbinding tussen de plank en de muur.

De indeling

Deze wandplank is opgebouwd uit 6 lange massieve eiken planken. Deze planken worden haaks aan elkaar verbonden. En bestaan uit 3 lagen. Dit is uiteraard aanpasbaar naar wens.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden