• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Vergadertafel met dubbele V-poot

Vergadertafel met dubbele V-poot op maat gemaakt

Deze vergadertafel maakt iedere ruimte sfeervoller. De afwerking van het hout in combinatie met de elegante stalen V-poten. Deze vergadertafel met dubbele V-pootl is daarnaast ook volledig aanpasbaar naar smaak. Langer? Korter? Andere kleurtoon? Dit is allemaal mogelijk!

Het hout van de vergadertafel met dubbele V-poot

Het hout dat gebruikt wordt voor deze vergadertafel met dubbele V-poot is massief eiken. Eiken hout zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de ruimte. Hierdoor kan elke vergadering en/of brainstorm sessie beter verlopen. Het hout wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt hierdoor zijn originele kleur in een andere tint. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

De poten van de vergadertafel met dubbele V-poot

Onder deze vergadertafel zijn 2 stalen V-poten bevestigd. Het zijn er 2 in verband met de lengte van deze tafel. De V vorm is verkregen uit 2 grote stalen kokers met een stalen onderplaat. Deze delen worden vakkundig gesneden en intern gelast waardoor er geen zichtbare lasnaden zijn. Het geheel wordt gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating. Dit voor een maximale hechting en mooi egaal uiterlijk.

Vergadertafel met USB of 230V Plug in

Onze vergadertafels hebben de mogelijkheid om USB plug ins of stroompunten bij in te voegen. Deze hebben wij er mooi in verwerkt. Door ze in het blad te verwerken komt het op gelijke hoogte als het tafelblad en heb je er minimaal last van. Deze optie hoeft er uiteraard niet in te zitten. Of wil jij misschien meer USB plug ins of iets heel anders? Dan is dit in overleg ook zeker mogelijk!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.