• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Unieke schuine tafelrand

Unieke schuine tafelrand

Deze unieke schuine tafelrand en prachtig ovalen tafelvorm maken de tafel stijlvol minimalistisch. We vertellen je er hier graag meer over!

De afwerking met een unieke schuine tafelrand

Het ovale eettafelblad is zeer robuust en van kwalitatief hoogwaardig eiken. Toch komt het tafelblad niet pompeus over door de edge die het heeft: De unieke schuine tafelrand. Samen met de ovale eclipsvorm creëert deze stijlvolle afwerking een slank ontwerp. Een design dat zowel mooi organisch als minimalistisch in het interieur oogt.

De unieke schuine tafelrand maken is vakwerk

Deze unieke schuine tafelrand is één van de vele mogelijkheden die je bij ons kunt kiezen. Vrijwel elke vorm van randafwerking is bij ons mogelijk. Dit maatwerk bieden wij aan met ons team van meubelmakers. De professionaliteit van dit team maakt deze randafwerking kwalitatief en hoogwaardig.  Dit zie je bijvoorbeeld terug in de strakke ronde randafwerking van de tafel.

Van unieke schuine tafelrand naar robuuste stoere tafels

Zoals gezegd de unieke schuine tafelrand, het ovale karakter en ronde tafelpoot geven een mooi luchtige look. Zo’n minimalistisch design vraagt natuurlijk ook om stevigheid. Daarom is de voet en tafelpoot van hard staal die naadloos aansluit op het tafelblad. Door de dubbele coating behoudt de het prachtige matte zwart ook een leven lang zijn kleur.

Maatwerk vanuit de meubelmakerij

De grootte van de tafel, het kleur onderstel, de randafwerking en het tafelblad zijn hier allemaal naar de wensen van deze klant. En dat volledig passend op maat maken kunnen wij ook voor jou realiseren. Er zijn vele mogelijkheden dus laat je dus vooral ook inspireren via onze Instagram en Pinterest.

Maar natuurlijk wil je het vakwerk ook in de praktijk zien. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom ben je van harte welkom om bijvoorbeeld onze showroom te bezoeken. Boek gauw een afspraak hier! We bespreken graag met jou jouw specifieke wensen. We kunnen je dan allerlei voorbeelden laten zien. Je bent dus van harte welkom!