TV meubel met eiken blad

tv meubel met eiken blad

Een mooi TV meubel met eiken blad dat perfect passend is voor jou apparatuur of woonkamer laat je natuurlijk op maat maken.

Wanneer je kiest voor een op maat gemaakt tv meubel kan je alles exact naar wens laten inbouwen. Wij maken de kabeldoorvoeren tussen de compartimenten en de doorvoer naar boven met een uitsparing of een mooie strakke kabeldoorvoer.

Je apparatuur past altijd want de maten van het meubel zijn precies gemaakt voor jou apparatuur. We denken bij het samenstellen van je eigen tv meubel met eiken blad uiteraard met je mee. Zo houden we rekening met de diepte van kabels en de hoogte in verband met koeling van je apparatuur.

Wil je graag je speakers ingebouwd hebben maar geen effect op het geluid dan kunnen wij speciale deuren met speakerdoek voor je installeren. Het lijken dan strakke zwarte deuren maar in werkelijkheid is de deur voor 80% open en kan het geluid en het signaal van je afstandbediening dwars door dit doek.

Het meubel kan zoals in dit geval gemaakt worden van wit melamine met een bovenblad van massief eikenhout. Maar wil je het meubel helemaal van eikenhout laten maken dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Het meubel kan door ons in elke lengte voor jou worden gemaakt. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn betreft de afwerking in kleur dan moet je echt eens kijken op DEZE pagina.

Dit tv meubel is zwevend gemaakt, als je wilt kunnen we er ook poten onder maken. Je kan zelf aangeven wat voor type poten en welke kleur je mooi vindt en wij maken het voor je. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, kom dan eens langs in onze showroom en werkplaats. Bekijk meer over onze mensen en productie op onze pinterest of instagram.

op maat gemaakt tv meubel met eiken blad

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.