• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tv meubel met donkere afwerking

Tv meubel met donkere afwerking op maat gemaakt

Dit tv meubel met donkere afwerking kan geheel op maat gemaakt worden voor jou. Jij bepaalt het gehele plaatje. Hierbij kan het gaan van ontwerp tot aan de afwerking. De keuzes hierin liggen geheel aan jou. Wij willen deze wensen graag gaan realiseren.

Het hout van tv meubel met donkere afwerking

Dit tv meubel met donkere afwerking is gemaakt van eiken hout. Dit eiken hout wordt verkregen uit omliggende landen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze ecologische voetafdruk relatief klein blijft. Dus elke kilometer telt.

De tv meubel met donkere afwerking is voorzien van een olie. Deze olie heeft een donkere kleur en neigt naar een diep zwarte kleur. Naast deze donkere kleur zijn er nog een tal van andere mogelijkheden. Ben je benieuwd? kijk eens op deze pagina voor verdere informatie over kleur afwerkingen.

De indeling van het tv meubel met donkere afwerking

Deze tv meubel met donkere afwerking beschikt over 4 lades met 2 deuren. Achter de deuren zitten 2 legplanken bevestigd. Dit zorgt ervoor dat het grote opberg gedeelte wordt opgedeeld in meerdere vakken. Aan de zijkanten bevinden zich de grote ruime lades. Alle deuren en lades beschikken over de push-to-open functie. Dit zorgt ervoor dat het er geen handvatten nodig zijn. En open gaat door een simpele ‘push’.

Aanpasbaarheid

Zoals verteld bepaal jij het geheel van het tv meubel met donkere afwerking. Dit is mogelijk bij alle interieurstukken. Wij denken graag met je mee om tot een mooi en bruikbaar ontwerp te komen. Wij geven adviezen over kleur gebruik en toepasbaarheid.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden