• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

TV meubel met bank en zitruimte aan de muur / wand gemonteerd

TV meubel met bank en zitruimte

Wanneer je van de muur een gezellige hoek wilt maken zou je kunnen kiezen voor een TV meubel met bank ineen. Door het maken van zitruimte op dit TV meubel combineer je het gemakt van een kastje met de mogelijkheid om daar lekker te gaan zitten. Ook voor de wat kleinere woonkamer is dit een perfecte oplossing om de ruimte optimaal te gebruiken. Het gebruikt geen extra ruimte en wanneer je de zitplaatsen zat bent vorm je het meubel heel makkelijk weer om tot alleen TV meubel.

Eikenhout kan in vele afwerkingen

Dit kastje is gemaakt van gelaagd massief hout met zeer harde en gestabiliseerde kern met een dikke toplaag van echt eikenhout. Dankzij dit materiaal is het meubel 100% vormvast en is hij heel mooi en egaal te kleuren in vele afwerkingen naar wens. Op deze manier kan je het TV meubel met bank zo helemaal aan te passen aan je interieur en persoonlijke voorkeur. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Zwevende montage

Wij hebben deze TV meubel met bank zwevend aan de muur gemonteerd met speciale beugels die voor zware belasting geschikt zijn. Mocht je geen sterke muur hebben of er geen gaten in willen boren dan kunnen we het meubel natuurlijk ook voorzien van poten die we samen gaan uitzoeken of ontwerpen. Ook deze poten kunnen we in vele kleuren laten poedercoaten zodat je altijd de ideale combinatie kunt maken met je bestaande interieur of de woning. De maat, vorm en afmeting van de poot is allemaal naar wens te maken, zodat je zowel voor een wat grover model en koker kunt gaan of juist kunt kiezen voor een heel slank, dun en minimalistisch uiterlijk.

Maat en indeling van het TV meubel met bank

In dit geval is het TV meubel met bank voorzien van 2 grote push to open lades. Maar dit kan geheel naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld kleppen. De maat is verder geheel aan te passen zodat het precies past binnen de muur waarop je het meubel zou willen plaatsen. Het meubel in het voorbeeld is 320cm lang, 45cm diep en 40cm hoog. de lades zijn 120cm breed. Het open vak in het midden kan ook doorlopend zijn met bijvoorbeeld 2 open vakken waar je de televisie apparatuur in het TV meubel kunt plaatsen.

Zelfs wanneer je een meubel in gedachten hebt wat helemaal afwijkt van deze TV meubel met bank dan kunnen wij op basis van je wensen een ontwerp maken. Inmiddels hebben we veel ervaring met de combinatie van een TV meubel met bank of zitruimte. Naast de combinatie met een TV meubel maken wij ook banken op maat die tevens kast zijn of die deels zijn voorzien van deuren, kleppen of lades.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden