• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tv meubel in stalen frame

Tv meubel in stalen frame

In onze meubelmakerij te Alkmaar maken wij  kasten op maat aan de hand van de specifieke wensen van de klant. De uniekheid van ieder tv meubel is anders, net zoals deze. Dit tv meubel in stalen frame is gepersonaliseerd door de klant zelf. Dit tv meubel in stalen frame zorgt voor een karakteristieke en elegante uitstraling. Omdat wij al onze meubelen op maat maken zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk. Je kunt samen met ons je ideale kast samenstellen en door ons laten maken. Wij denken graag mee in jouw ontwerp!

Het hout van de tv meubel in stalen frame

De door ons zelf ontwikkelde hoogwaardige massieve panelen, welke zijn voorzien van een eiken deklaag, maken de kast stevig en solide. Wij beschikken over variabele diktes en daarom zijn er veel verschillende mogelijkheden betreft uitstraling en elegantie. Bij het maken van dit tv meubel in stalen frame is er gekozen voor ±20mm dik materiaal,  daardoor creëer je een elegante en karakteristieke moderne uitstraling.
De hoogwaardige massieve panelen zijn gemaakt met een om en om dwars geperste lagen massief berkenhout en voorzien van een echt Frans eikenhout deklaag.

Een bijkomend voordeel van deze panelen is dat het sterker en stugger is dan massief eiken en dus ook minder stootgevoelig. Het gebruik van het sneller groeiende berkenhout zorgt ervoor dat onze benodigde bomen veel beter kunnen worden beheerd in de moderne bosbouw. Al onze materialen zijn dan ook FSC gekeurd.
Dit hoogwaardige materiaal is verder nauwelijks van echt massief eiken te onderscheiden.

Wij kunnen het hout behandelen in meer dan 70 kleuren. Zo is er altijd een mooie passende kleur om te combineren met jouw interieur.

Het stalen frame van dit tv meubel

Wat dit meubel eigen maakt komt door het feit dat er een stalenlijst is toegepast. Het stalen frame ligt op de corpus waar de deuren tussen vallen. Dit zorgt voor één geheel. Het frame wordt door onszelf op maat gemaakt. De connectie tussen eiken en staal creëert een elegant schouwspel en maakt iedere woonkamer uniek.

Wilt u net zoals dit tv meubel in stalen frame uw deur greeploos kunnen openen? Dan bied ons Push-To-open systeem de uitkomst. Doormiddel van een een druk op de deur activeer je het systeem en komt het deurtje naar je toe zodat je deze vervolgens kunt openen.

Als het frame op maat is gemaakt word het gezandstraald en in twee lagen gepoedercoat. Deze tweede en tevens extra laag zorgt voor een duurzaam en stootvast oppervlak. Deze aangebrachte poedercoating voorziet in een slijt- en slagvaste afwerklaag. Bovendien is poedercoaten het meest milieuvriendelijk omdat er in tegenstelling tot natlakken geen oplos- en verdunningsmiddelen nodig zijn

Aanpasbaar design van dit eiken tv meubel

Zoals je weet zijn wij gespecialiseerde meubelmakers en kunnen wij vrijwel alles op maat maken en naar jouw wens! Wij denken graag met je mee en staan open voor ideeën. Het is mogelijk om een eigen idee te laten maken of een bestaand idee van ons aan te passen.

Naast het bepalen van de maat en de kleur kan je natuurlijk ook de indeling zoals deuren, lades, kleppen of open vakken veranderen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar is een meubelmakerij met een zeer compleet maatwerk assortiment. Na vele jaren ervaring als meubelmaker en interieurspecialist hebben wij een mooie collectie maatwerk producten opgebouwd. Wij kenmerken ons als een hoogwaardige meubelmaker waar het ambacht en de details onze unieke kwaliteit uitstralen.

Je bent uiteraard welkom om te komen kijken in de stijlkamers en onze showroom en daarmee zelf onze kwaliteit te beoordelen. Tijdens een bezoek aan onze showroom laten we je graag alles zien en adviseren we je daar waar jij daar behoefte aan hebt. Je kan dan gelijk ook onze werkplaats bezoeken om te zien waar en hoe wij straks gaan werken aan je meubel.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem gerust contact op door het onderstaande formulier in te vullen of contacteer ons telefonisch op 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden