• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Boomstamplanken

Boomstamplanken

De speelse oplossing van dit TV meubel met eiken boomstamplanken zorgt voor een trapsgewijze indeling op de wand. Dit TV meubel is gemaakt in onze meubelmakerij in Alkmaar. Onze meubelmakers selecteren het beste hout om vervolgens de boomstamplanken te verlijmen. Omdat wij al onze meubelen op maat maken zijn wij gespecialiseerd in dergelijk hoogwaardig maatwerk.

Het hout van de boomstamplanken

Het eiken hout wat wij voornamelijk gebruiken is FSC gekeurd. Wij kopen hele bundels in om zo het kleur verschil zo klein mogelijk te houden. Het eikenhout wordt in onze meubelmakerij gevlakt, geschaafd en vervaardigd tot een mooie egale massieve wandplank. Liever twee wandplanken met veel knoesten en kleur nuances? Dat kan! Wij sorteren ons hout op licht rustiek en rustiek. Voor ieder naar zijn/haar wens.
Deze eiken houten boomstamplanken zijn afgelakt in een ultra matte lak welke het hout zijn originele kleur blijft doen behouden. De lak laag wordt aangebracht in drie lagen. De drie lagen zorgen voor een slijtvast en duurzaam oppervlak.
Naast onze ultra matte lak kunnen we het hout behandelen in meer dan 70 kleuren. Zo is er altijd een mooie passende kleur om te combineren met jouw interieur.

De zwarte stalen poten van de boomstamplanken

De zwarte poten worden gemaakt van hoogwaardig staal. Deze stalen poten worden gezandstraald en in twee lagen gepoedercoat. Deze twee lagen zorgen voor een maximale hechting. We hebben voor dit meubel een standaard maat van de poten. De eiken boomstamplanken zijn 4cm dik en 25cm diep.
De hoogte van de onderste plank gemeten tot bovenkant is 24 cm. De tussenruimte van de twee planken bedraagt 20cm. Het totale meubel is 48cm hoog.

De totale lengte van het meubel is zelf te bepalen door jou!

Prijs van het TV meubel met eiken boomstamplanken
Dit meubel in een totale lengte van 2 meter (2 planken van 120cm) kost €880,- incl. BTW
Dit meubel in een totale lengte van 2,6 meter (2 planken van 160cm) kost €960,- incl. BTW
Dit meubel in een totale lengte van 3,5 meter (2 planken van 230cm) kost €1065,- incl. BTW

Wil je dit meubel graag met rechte randen? Dat kan! laat ons hieronder weten wat jouw specifieke wensen zijn.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar is een meubelmakerij met een zeer compleet maatwerk assortiment. Na vele jaren ervaring als meubelmaker en interieurspecialist hebben wij een mooie collectie maatwerk producten opgebouwd. Wij kenmerken ons als een hoogwaardige meubelmaker waar het ambacht en de details onze unieke kwaliteit uitstralen.

Je bent uiteraard welkom om te komen kijken in de stijlkamers en onze showroom en daarmee zelf onze kwaliteit te beoordelen. Tijdens een bezoek aan onze showroom laten we je graag alles zien en adviseren we je daar waar jij daar behoefte aan hebt. Je kan dan gelijk ook onze werkplaats bezoeken om te zien waar en hoe wij straks gaan werken aan je meubel.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem gerust contact op door het onderstaande formulier in te vullen of contacteer ons telefonisch op 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden