• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

TV Kastje met boomstam blad

TV Kastje op maat gemaakt

Dit TV Kastje is op maat gemaakt in onze werkplaats. Bevalt het kastje nog niet geheel? Dan passen het graag voor je aan. Dit geeft jou de mogelijkheid om de ideale indeling te kunnen verkrijgen. Het gaat hierbij dus van ontwerp in maat en indeling tot aan de afwerkingen die het best bij jou passen.

Het hout van het TV Kastje

Dit TV kastje heeft een top van een massief eiken boomstamdeel verkregen uit eigen en onze omliggende landen. Dit doen wij lokaal om onze ecologische voetafdruk klein te kunnen houden. Het hout is afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Hierdoor behoudt het zijn originele kleur maar is het zeer goed bestand tegen vuil en vocht. De Corpus van de kast is gemaakt van sterk en krasvast HPL en kunnen wij aanpassen naar honderden andere kleuren. Onze afwerkingen zijn mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Het blad van het TV Kastje

Het blad van dit TV Kastje is expres voorzien van de originele boomstamrand. Het is zo afgewerkt dat de boomstam er nog in terug te zien. Dit is het rustieke element van het kastje. Het is hierdoor ook anders dan vele andere kastjes. Het blad is dan ook weer in vele contrasterende of juist de blank eiken kleur voor je op maat te maken.

De indeling

Dit TV Kastje bestaat uit 6 verschillende compartimenten. Hiervan is 1 deel volledig open voor een goede verbinding met de ontvanger en de afstandsbediening. Daaronder zit een mooie lade bevestigd. Daarnaast beschikken de overige 4 compartimenten over een deur met binnenin een legplank. Alle gesloten compartimenten beschikken over de push-to-open optie. Hierdoor zijn er geen handvatten nodig. Maar gaat het open door een simpele duw tegen de lade of deur.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden