Tuintafel op maat

,
donkere tuintafel met zwarte poten

Wij maken deze mooie donkere tuintafel op maat in de eigen werkplaats in Alkmaar. Onze meubelmakerij is gespecialiseerd in hoogwaardige en duurzame buitenmeubelen en allemaal op maat gemaakt.

Zoek je een echt mooie en duurzame tuintafel op maat dan ben je zeker welkom, deze tafel maken wij in meer dan 12 kleuren en 50 soorten onderstellen. Alle onderstellen uit onze collectie en portfolio passen wij speciaal aan voor buitengebruik. Een tuintafel voor buiten krijgt gegalvaniseerde poten voor wij ze in kleur laten poedercoaten. Je tuintafel kan dan vele jaren probleemloos buiten blijven staan.

Het houten tafelblad maken wij van een speciale zuid Amerikaanse houtsoort. Danzij de hardheid en dichtheid is deze soort extra geschikt voor buiten. Kijk voor de kleuren van het blad en de poten eens op deze pagina.

Naast tafels maken wij ook banken van hout en banken met een stalen frame voor buiten. Bezoek onze showroom in Alkmaar en kom kijken naar de vele soorten onderstellen en de mooie kwaliteit buitenhout die wij gebruiken.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.