• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tonvorm tafel met schuine rand

Tonvorm tafel met schuine rand op maat gemaakt

Wij maken deze ovale tonvorm tafel met schuine rand in elke maat naar wens. Voor onze tafels gebruiken wij alleen hoogwaardig meubeldroog eikenhout met FSC keurmerk. Het is altijd afkomstig uit Duitsland of Frankrijk en daardoor ook aantoonbaar echt duurzaam.

Wil jij ook een eiken ovale tafel op maat laten maken? Mail of bel ons voor meer informatie. Je bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar.

Het hout van de tonvorm tafel met schuine rand

De eiken tonvorm tafel met schuine rand is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de tonvorm tafel met schuine rand. De tonvorm tafel met schuine rand heeft een soepele ronding een geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte. De tonvorm tafel met schuine rand is gemaakt uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het ovale blad. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel gefreesd en daarna geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de tonvorm tafel met schuine rand in de olie of lak afgewerkt.

Onderstel van de tonvorm tafel met schuine rand

De ovale organische vorm van deze tonvorm tafel met schuine rand geeft je interieur meer sfeer. Ronde vormen in combinatie met de schuine randen zijn een prachtige en unieke combinatie. Bij deze tafel zijn de randen zeer schuin gefreesd, dit kan desgewenst ook minder schuin. Voor een mooi overzicht van de vele mogelijkheden ben je van harte welkom in de showroom in Alkmaar.

De vlinderpoot die je hier onder de tafel ziet combineert perfect met deze strakke schuin gezaagde ovaal. Het dunne aanzicht van de tafel en de poten samen zijn een lust voor het oog. Tussen de beide stalen delen van de vlinderpoot zit een eikenhouten balk, deze geeft een mooie balans aan de tafel door hetzelfde hout op een lager punt weer terug te laten komen. Deze tussnebalk behandelen wij exact gelijk aan het tafelblad.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.