• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tonvorm tafel met schuine rand

Ons nieuwe model in de collectie is deze tonvorm tafel met schuine rand gecombineerd met de vlinderpoot.

Wij maken deze ovale tonvorm tafel met schuine rand in elke maat naar wens. Voor onze tafels gebruiken wij alleen hoogwaardig meubeldroog eikenhout met FSC keurmerk. Het is altijd afkomstig uit Duitsland of Frankrijk en daardoor ook aantoonbaar echt duurzaam.

De ovale organische vorm van deze tonvorm tafel met schuine rand geeft je interieur meer sfeer. Ronde vormen in combinatie met de schuine randen zijn een prachtige en unieke combinatie. Bij deze tafel zijn de randen zeer schuin gefreesd, dit kan desgewenst ook minder schuin. Voor een mooi overzicht van de vele mogelijkheden ben je van harte welkom in de showroom in Alkmaar.

De vlinderpoot die je hier onder de tafel ziet combineert perfect met deze strakke schuin gezaagde ovaal. Het dunne aanzicht van de tafel en de poten samen zijn een lust voor het oog. Tussen de beide stalen delen van de vlinderpoot zit een eikenhouten balk, deze geeft een mooie balans aan de tafel door hetzelfde hout op een lager punt weer terug te laten komen. Deze tussnebalk behandelen wij exact gelijk aan het tafelblad.

Behandeling van blad en poten.

Wij behandelen al onze meubelen met onze uniek StijlCoatings afwerkingen, een exclusieve lijn hoogwaardige afwerkingen die staan voor langdurige duurzaamheid. De stalen poten worden bij ons altijd eerst gezandstraalt voordat we ze poedercoaten. Zelfs het poedercoaten doen wij in 2 lagen voor het meest hoogwaardige en strakke resultaat. Voor een mooi overzicht van alle mogelijkheden afwerking en poedercoating kan je eens kijken op onze pagina met behandelingen.

Onze showroom is in Alkmaar en is zeker een bezoekje waard. Wij hebben diverse stijlkamers met daarin tafels, kasten, dressoirs, banken en veel meer mooie meubelen ter inspiratie. Omdat wij alles kunnen maken is het helaas niet mogelijk elk meubelstuk fysiek te kunnen laten zien. Kijk daarom ook eens naar onze Pinterest of Instagram pagina.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden