• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tafel met ronde uiteindes

Tafel met ronde uiteindes

Deze massief eikenhouten tafel met ronde uiteindes biedt een prachtige afronding voor jouw interieur. De mooie ronde vormen maken het een heerlijke tafel om aan te werken, eten of te studeren.

Deze tafel met ronde uiteindes biedt robuust de ruimte

Deze tafel met ronde uiteindes beschikt over een groot massief eikenhouten blad. Dit geeft de tafel een zeer robuuste uitstraling. In dit voorbeeld is de maat van het eikenhout blad 280 x 95 cm. Dit geeft je veel ruimte om aan te studeren, te werken of te eten. Wij maken het tafelblad en de rondingen helemaal op maat.

De rondingen van de tafel met ronde uiteindes

De tafel heeft daarnaast zeer strakke ronde uiteindes. Ook in de randafwerking maakten onze meubelmakers een afronding. Hier creëerden wij een 40 mm bolle afronding aan de onderzijde van het massief eikenhouten tafelblad. Wil jij een andere randafwerking? Ook dat is mogelijk! Alle soorten randafwerkingen kunnen wij voor je maken.

De tafelpoten uitgelicht

Verder kozen we hier voor een zwart stalen tafelpoot met een eikenhout inleg bovenin. Deze inleg creëert een mooie verbinding tussen het houten tafelblad en het stalen onderstel. Heb jij een ander type tafelpoot in gedachten? Geen probleem! Bij ons zijn vele andere type tafelpoten en diverse inleggen mogelijk. Een indruk van de vele behandelingen waarvoor je kunt kiezen vind je hier.

Rondje door onze showroom in Alkmaar

Wil je deze massief eikenhouten tafel met ronde uiteindes eens in het echt zien? Of wil je nog wat verder verkennen wat er allemaal mogelijk is? Voel je dan welkom om eens rond te struinen in onze prachtige showroom in Alkmaar. We beschikken over diverse stijlkamers die je kunnen inspireren. Maak daarom gauw een afspraak! Of volg ons op Instagram en Pinterest.

Afrondend

Leven in Stijl kenmerkt zich door maatwerk, vakwerk en kwaliteit. Om die kwaliteit te kunnen waarborgen werken met officiële meubelmakers. Daardoor kunnen we prachtig op maat gemaakte meubels aanleveren. We zijn pas tevreden als jij dat bent. En daarom nemen wij  tijd voor jou en jouw wensen. Wil je die graag met ons bespreken of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594.