• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tafel met poot in het tafelblad

Tafel met poot in het tafelblad

Deze tafel heeft met poot in het tafelblad verwerkt is een mooi strak model. De staalplaat poot is strak in het blad verwerkt. Bij deze manier van verwerken geeft de tafel een veel strakker uiterlijk dan wanneer de poot aan de buitenzijde zit.

Het blad van de tafel met poot in het tafelblad

In dit geval is de poot verwerkt in een 5cm dik eikenhouten tafelblad. Dit blad is behandeld met onze StijlCoatings premium type: Texel. Wij kunnen onze op maat gemaakte tafelbladen voorzien van meer dan 70 kleuren.

Coatingkeuzes bij de tafel met poot in het tafelblad

De poot is gemaakt van 100x12mm staalplaat en gepoedercoat in het matzwart (ral 9005) met fijnstructuur. Voor de poten kan je kiezen uit 12 standaardkleuren. Kom ook kijken wat wij voor je kunnen doen bij het maken van een tafel met poot in het tafelblad.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.