Tafel met plus vorm

,
Eet tafel met plusvorm in wit

Tafel op maat gemaakt

Een tafel is in ieder huishouden te vinden, deze zijn vaak ook anders van elkaar. Dit betekend dat je veel keus hebt om uit te kiezen, dit maakt jouw keuze ook lastig. Je gaat wensen stellen aan een tafel, maar dan vind je niet meer de juiste. Bij leven in Stijl meubelmakerij zorgen wij ervoor dat jouw wensen vervult worden.

Het hout van de tafel

Het tafelblad bestaat uit massief eiken planken, deze worden vervolgens aan elkaar gelijmd een geheel te creëren. Het tafelblad wordt afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen, dit geeft de optie aan de tafel om het af te werken in meer dan 70 verschillende kleurtonen.

De poot van de tafel

De poot van de tafel heeft een plusvorm, deze plusvorm gemaakt uit diverse componenten. Deze poot bestaat uit een stalen strip profielen die met een laser op maat zijn gesneden en een stalen, cilindrische koker. De onderste delen T profielen worden aan elkaar gelast, en vervolgens komt de koker er overheen om deze verbindingen te verbergen. Onder de T profielen zit een meubelvilt, dit voorkomt krassen op jouw vloer. De poot wordt vervolgens gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating voor maximale hechting.

Aanpasbaar

De hoeveelheid verschillende tafels die te verkrijgen hebben niet altijd een positief effect, dit zorgt namelijk ook voor keuzestress. Dit willen wij voorkomen bij Leven in Stijl, in onze portofolio is te zien wat wij allemaal gemaakt hebben, waaronder deze tafel. Wanneer iets wilt aanpassing qua maat of afwerking, staan wij voor jou klaar!

OVER ONS

Wij maken interieurstukken passend in voor jou! Zie jij een interieurstuk die past bij jou, maar nog niet helemaal overeenkomt met jouw wensen? Dan kunnen wij dit in overleg met jou aanpassen naar jouw smaak. Wij kunnen namelijk interieurstukken leveren in meer dan 70 verschillende tinten. Daarnaast kunnen wij het voor jou op maat maken. Wij hebben een vestiging in Alkmaar met eigen werkplaats en een showroom. In onze showroom zal jij inspiratie kunnen op doen, dus kom eens langs! Onze showroom is zo ingericht dat er verschillende interieurstijlen aanwezig zijn, dus zal er vast wel iets in de smaak vallen. Tevens zijn onze producten ook te bezichtigen op sociale media, wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons, vul dan gelieve het onderstaande formulier in. Als jij ons direct wilt bereiken, bel dan 072 – 5200 594 of verstuur een e-mail naar info@leveninstijl.nl.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.