• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tafel met minimalistisch frame

Eettafel met minimalistisch frame

De eettafel met minimalistisch frame heeft een hoogwaardige afwerking, fijne detaillering en biedt plaats aan wel 10 personen. Lees hier meer!

Tafel met minimalistisch frame

Geschikt om tot wel 10 stoelen aan te plaatsen! Deze stijlvolle eettafel met minimalistisch frame biedt bijzonder veel ruimte. Het tafelblad model Cirque met de fraaie afrondingen heeft hier een maat van 300 bij 110 centimeter. We maken dit tafelblad altijd op maat zodat die perfect past binnen het interieur waar die komt te staan.

Voor de afwerking borstelden we het tafelblad met StijlCoatings Hulst. Deze stijlvolle afwerking brengt de vlammen in het hout echt tot leven en geeft de tafel een geheel eigen karakter. Onze premium stijlcoatings bieden wij in vele kleuren aan. Een overzicht daarvan vind je terug bij onze behandelingen. Wil je deze hoogwaardige stijlcoatings graag in het echt zien? Daarvoor heten we je graag welkom in onze showroom!

De tafel met minimalistisch frame

Het stijlvolle design behoudt een minimalistische uitstraling door het speciale op maat gemaakte tafelframe. Dit ranke stalen frame draagt de naam Nyenburgh en bestaat uit een strakke tafelpoot met een kokermaat van 7 bij 3 centimeter. De kleur van de dubbele laag kwaliteits poedercoating is zwart mat met fijnstructuur. Heb je een andere kleur afwerking op het oog? Dat is geen probleem want wij bieden namelijk alle kleuren aan.

Elke rand is mogelijk

Ook in randbewerkingen van het tafelblad is bij ons de keuze reuze. Bij deze tafel zie je de strakke haakse randbewerking. We bieden daarnaast ook afgeronde en afgeschuinde randbewerkingen aan. Sterker nog iedere randbewerking is mogelijk doordat onze vakmensen alles op maat voor je maken. Heb je hier interesse in? Voel je dan vrij om afspraak te maken met ons.

Meubelmakers kijken

Onze meubelmakers werken met bevlogenheid om de hoogwaardige afwerking van het op maat gemaakte meubilair te garanderen. En je kunt ze aan de slag zien! Onze meubelmakerij bevindt zich namelijk naast onze uitgebreide showroom te Alkmaar. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap. Je kunt op maat gemaakte meubelinspiratie opdoen in onze fraaie stijlkamers. En je kunt het proces van maken, creëren en realiseren beleven. Wil jij dat meemaken? Maak dan gauw een afspraak via onze contactpagina!

Contact en info

Wil je eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Voor meer op maat gemaakte meubels raden we je aan ons te volgen op Instagram en Pinterest. Daar vind je al onze nieuwste pareltjes. We kunnen ons ook voorstellen dat je nog wel wat vragen hebt. Stel die vooral! Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 072 – 5200 594. We helpen je graag!