• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Tafel met handige tafelpoot

Tafel met handige tafelpoot

Nooit meer een poot tussen je benen als je in het midden zit? Deze robuuste tafel met handige tafelpoot biedt hierin een stijlvolle oplossing. Ontdek het hier…

De tafel met handige tafelpoot

Wat deze tafel met handige tafelpoot zo bijzonder maakt is zijn stijlvolle asymmetrische opbouw. Dit komt door de unieke stalen tafelpoot: de asymmetrische Neyenburgh uit koker maat 8 x 4 cm. Het ontwerp is ideaal om drie of 5 stoelen per zijde te kunnen plaatsen. Je hebt daardoor geen poot tussen je benen meer wanneer je in het midden zit!

Afwerking van de tafel met handige tafelpoot

Voor de afwerking van deze stijlvolle tafelpoot gebruiken wij twee lagen poedercoating met fijnstructuur op een gezandstraalde ondergrond voor maximale hechting. Op de foto’s zie je deze hoogwaardige afwerking stijlvol in de kleur antraciet uitgevoerd. Naar wens behoren ook andere kleuren tot de mogelijkheden. De poot heeft meubelvilt aan de onderkant waardoor de tafel eenvoudig verschuifbaar is en geen beschadigingen op de vloer achterlaat.

Een stoere boomstamtafel

Het is daarnaast een stoere boomstamtafel met een kenmerkend massief Europees eikenhouten tafelblad. De tafel met handige tafelpoot zie je hier in de maten 260 bij 100 centimeter met een tafelblad dikte van vijf centimeter. Een ruime opzet die geschikt is voor zes tot wel acht personen en wanneer je de kopse kanten gebruikt is dit zelfs een 10 persoons tafel. Omdat wij op maat maken is de tafel in alle maten leverbaar. Verder bestaat het design van het tafelblad hier uit een rustieke selectie met veel noesten. Wens je dit anders? Dan kunnen we ook een rustige selectie voor je maken.

The real deal

Mooi al die foto’s maar we kunnen ons ook voorstellen dat je het weleens in het echt wilt zien. En dat is mogelijk. Kom rustig eens rondkijken in onze showroom te Alkmaar. Direct gelegen bij de meubelmakerij waardoor je ook het ambacht van het meubelmaken gelijk kunt zien! Je kunt een afspraak inplannen via onze contactpagina. Je bent van harte welkom!

Jij vertelt wij luisteren

We leveren maatwerk dat naadloos past bij jou en bij jouw interieur. Tegelijkertijd brengt dit vaak ook best veel keuzes met zich mee. Niet altijd even gemakkelijk en wij snappen dat. Daarom beginnen we met goed naar jou te luisteren. Graag verkennen we samen alle stappen en komen dan tot jouw ideale tafel. Om die vervolgens te ontwerpen en te realiseren. Heb je daar wel oren naar? Maak dan een afspraak via onze contactpagina of telefonisch via telefoonnummer 072 – 5200 594.

Nieuwe creaties

Voor meer wooninspiratie kijk ook eens op onze Instagram en Pinterest. Daar vind je onze nieuwste creaties terug.