• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Strakke Scandinavische eettafel

Wanneer je zoekt naar een bijzondere eettafel dan moet je zeker eens kijken naar dit model. Deze strakke eettafel is door ons ontworpen in de alom bekende Scandinavische stijl. Door het verjongen (afschuinen) van de randen krijgt deze tafel een mooi dun aanzicht.

De poot is gemaakt van versterkte staalstrips en daarna gepoedercoat in 2 lagen in elke kleur naar wens. Wij maken de poot helemaal handmatig waardoor ze altijd een uniek uiterlijk hebben, er zit 100% mensenwerk en ambacht in.
Voor de verschillende kleuren poedercoating hebben wij een mooie overzichtelijke pagina, je kan hier ook de kleuren voor het tafelblad bekijken. Deze pagina is HIER te bekijken, voor vragen kan je ons altijd raadplegen.

Zoals eerder al bescherven is het tafelblad verjongd, dit is bij deze tafel gedaan in een hoek van 45 graden. Door het verjongen krijgt het tafelblad een minimalistisch uiterlijk. Het blad zelf is gemaakt van 4cm dik eikenhout wat geheel handmatig door ons is geselecteerd. Dankzij onze handmatige selectie kunnen wij onze tafelbladen maximaal stabiliseren. Het stabiliseren zorgt er voor dat er weinig tot geen werking meer zal plaatsvinden. Tijdens deze selectie zorgen wij ook voor het mooie uiterlijk van het tafelblad, het wel of niet vullen van de noesten is door jou zelf te bepalen.

Kom gerust een keer langs in onze showroom in Alkmaar, ik kan je dan alle mogelijkheden en de kleurstalen in het echt laten zien. Kies je voor een strakke scandinavische eettafel dan kies je voor stijl en karakter.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden