• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Strakke Scandinavische eettafel

Strakke Scandinavische eettafel

Deze supermooie strakke Scandinavische eettafel is van hoge en duurzame kwaliteit. De exclusieve tafel en bank zijn strak en modern en op maat te maken.

Wanneer je zoekt naar een bijzondere eettafel dan moet je zeker eens kijken naar dit model. Deze strakke Scandinavische eettafel is door ons ontworpen in de alom bekende stijl. Door het verjongen (afschuinen) van de randen krijgt deze tafel een mooi dun aanzicht.

Het frame van de strakke Scandinavische eettafel

De poot van de strakke Scandinavische eettafel is gemaakt van versterkte staalstrips en daarna gepoedercoat in 2 lagen in elke kleur naar wens. Wij maken de poot helemaal handmatig waardoor ze altijd een uniek uiterlijk hebben. Er zit 100% mensenwerk en ambacht in.
Voor de verschillende kleuren poedercoating hebben wij een mooie overzichtelijke pagina, Je kan hier ook de kleuren voor het tafelblad bekijken. Deze pagina is HIER te bekijken, voor vragen kan je ons altijd raadplegen.

Strakke Scandinavische eettafel

Zoals eerder al beschreven is het tafelblad van de strakke Scandinavische eettafel verjongd. Dit is bij deze tafel gedaan in een hoek van 45 graden. Door het verjongen krijgt het tafelblad een minimalistisch uiterlijk. Het blad zelf is gemaakt van 4 cm dik eikenhout wat geheel handmatig door ons is geselecteerd. Dankzij onze handmatige selectie kunnen wij onze tafelbladen maximaal stabiliseren. Het stabiliseren zorgt ervoor dat er weinig tot geen werking meer zal plaatsvinden. Tijdens deze selectie zorgen wij ook voor het mooie uiterlijk van het tafelblad. Het wel of niet vullen van de noesten is door jou zelf te bepalen.

You are welcome

Kom gerust een keer langs in onze showroom in Alkmaar. We kunnen je dan alle mogelijkheden en de kleurstalen in het echt laten zien. Kies je voor een strakke Scandinavische eettafel dan kies je voor stijl en karakter.

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerkmeubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan jouw wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je? Kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.