Strakke eiken tafel met houten onderstel

,
Strakke eiken tafel met houten poot

Deze mooie strakke eiken tafel met houten onderstel van 5cm dik massief eikenhout maken wij helemaal op maat. Het onderstel kunnen wij voor je aanpassen in lengte en breedte. Ook leuk is om het onderstel mooi zwart te olieen voor een unieke combinatie.

Zowel het blad als de poten maken wij uit massief eikenhout en kunnen we voor je afwerken in vele kleuren. Al onze kleuren en mogelijkheden kan je bekijken op deze pagina of live in onze showroom in Alkmaar.

Onze meubelmakerij is ingericht voor enkele stuks maatwerk, dat betekend dat je elke kleine aanpassing door ons kan laten verwerken in je eigen meubel. Omdat wij alles speciaal voor je maken kunnen wij elke wens in het eindresultaat meenemen. Het leukste is om je eigen ideen uiteindelijk realiteit te zien worden wanneer wij het meubel in je woonkamer plaatsen. Je hebt echt een deel van je eigen creativiteit in huis.

Vindt je deze tafel heel mooi maar heb je liever een stalen frame dan is dat mogelijk. Wil je een heel ander model dan kan dat uiteraard ook. Wanneer je kijkt in het portfolio dan zie je een groot deel van onze eerder geleverde meubelen. Hier zitten heel veel diverse soorten poten bij. Laat je inspireren op het portfolio en combineer wat je wilt, wij maken graag een prijsopgave voor jouw meubel naar wens.

Je bent ook welkom in onze showroom in Alkmaar, in de vele stijlkamers staat volop inspiratie. Ook voor op maat beklede stoelen, verlichting en voor wanddecoratie kan je gerust bij ons terecht. Het combineren van een tafel met stoelen en een eettafelbank is momenteel een veel gekozen variant. Hiervan is meer dag genoeg te bekijken en kan je direct zien wat het doet in een ruimte als je een bank en stoelen bij je eettafel plaatst.

Kortom, voor een strakke eiken tafel met houten onderstel op maat kom je naar Leven in Stijl in Alkmaar

 

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.