• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Strakke eettafel met ronde poten

Strakke eettafel met ronde poten

Een mooie eettafel is pas uniek als hij speciaal voor jou gemaakt is. Wij maken deze strakke eettafel met ronde poten in elke maat speciaal voor jou.

Hier zie je een strakke eettafel met ronde poten, de Scandinavische eettafel van dit moment. Het tafelblad kan in deze mooie blanke en matte kleur worden afgewerkt of in meer dan 70 andere kleuren. Ook de poot maken wij speciaal voor je op maat, de kleur en hoogte kan je daardoor geheel zelf bepalen.

Het Scandinavische karakter van de strakke eettafel met ronde poten

Deze tafel is gemaakt van 4cm dik massief eikenhout. Dankzij de schuine randen heeft de tafel een dun aanzicht waardoor hij een mooi subtiel Scandinavisch uiterlijk krijgt. De poten zijn gemaat van ronde buis van 50mm diameter en staan iets schuin richting de hoeken. Meer informatie over de kwaliteit van de lak en de poedercoating van de poten bekijk je op DEZE pagina.

Jouw keuze maakt de strakke eettafel met ronde poten

De poten zijn voorzien van interne stelvoeten in de buis. Deze stelvoeten hebben meubelvilt waardoor de vloer beschermd is tegen krassen. Wij kunnen naast de tafel ook voorzien in eetkamerstoelen en bekleden in meer dan 1000 stoffen en keuren. Voor een mooie set eetkamerstoelen en deze strakke eettafel met ronde poten ben je welkom in onze showroom en een kijkje in de werkplaats.

Wil je meer weten over hoe wij werken dan kan je naast deze website ook kijken op onze social mediapagina’s als Pinterest en Instagram.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden