• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Stellingkast met opbergvakken

Stellingkast op maat gemaakt

Naast onze specialiteiten in het maken van tafels zijn de kasten ook een favoriet van menig klant. De stellingkast is een prachtige eyecatcher in het interieur. De stellingkast met opbergvakken kun je tegen de wand zetten maar ook als roomdivider. Een roomdivider is een blokkade midden in de ruimte die deze ruimte in tweeën splitst. Door deze opsplitsing in ruimtes creëer je een knusse en sfeervolle ruimte in huis. De kast kun je zowel in de keuken als in de woonkamer terugvinden en is een uitkomst om mooie spullen te tentoonstellen in de openvakken. Achter de deuren kun je spullen plaatsen die je liever niet in het zicht wil hebben. De stellingkast met opbergvakken is op maat gemaakt in onze meubelmakerij in Alkmaar. He meubel staal op zijn stalen poten en is voorzien van meubelvilt. Zo zal de kast geen krassen achterlaten op je vloer.

Het hout van de stellingkast met opbergvakken

Deze stellingkast met opberfvakken is gemaakt van eiken. Dit eiken is met hoge druk geperst op kleine laagjes berken. Deze berken basis zorgt voor stabiliteit in het hout. Het is een duurzaam en solide materiaal en wordt altijd toegepast in onze kasten. Het eikenhout zorgt voor een warme uitstraling. Wij gebruiken voor alle meubels eikenhout met een FSC keurmerk. Dit keurmerk staat garant voor het beheren en beschermen van bosgebieden. Het eikenhout wat wij gebruiken komt uit omliggende landen zoals Duitsland en Frankrijk. Wij verkrijgen ons hout uit buurlanden om zo onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. De stellingkast met opbergvakken bied opbergruimte en showruimte.

Het frame van de stellingkast met opbergvakken

Het frame van de stellingkast met opbergvakken is gemaakt van staal. Dit staal is verkregen vanuit IJmuiden. De frames worden op maat gemaakt door de metaalbewerker. Vervolgens worden de frames gezandstraald en gepoedercoat voor een optimale bescherming van de lak en het behouden van een duurzaam oppervlak. Dit is dermate belangrijk dat jij levenslang plezier kunt houden van dit frame. De eiken planken verbinden de 2 frames met elkaar. De onderkast met deuren staat iets hoger in het frame zodat je een zwevend effect krijgt. Deze frames zijn voorzien van meubelvilt.

De indeling van de stellingkast met opbergvakken

Deze cabinet kast bestaat uit 3 legplanken en 1 gesloten compartimenten. Het compartiment is afgesloten door middel van een dubbele deur. De handvaten zijn ook van staal en passen daarom perfect bij dit ontwerp. Heb jij liever een Push to Open systeem of een andere verdeling van de plank en/of de afmeting van het meubel? Wij maken jou meubel op maat en kunnen dit ontwerp aanpassen naar jou wensen. Wil je een keer langs komen bij ons in de showroom? Wij laten je graag meer zien in onze stijlkamers. Onder andere kunnen wij jou laten zien wat onze kwaliteiten zijn en kun je alle StijlCoating kleuren bewonderen. Onze Stijlcoatings kleuren kun je ook terug vinden op deze pagina.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden