• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Stelling kast met push-to-open deuren

Stelling kast op maat gemaakt

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Net zoals deze elegante stelling kast. Jij bepaalt de afmetingen en afwerkingen. Hierdoor zal het meubel in uiterlijk, kleur, afwerking en details altijd in je interieur passen.

Het hout van de stelling kast

Deze stelling kast maakt gebruik van eiken hout. Het eiken hout wordt gehaald uit omliggende landen. Dit doen wij om de reisafstand kort te houden. En dus onze ecologische voetafdruk zo te kunnen verkleinen. Het hout wordt afgewerkt me 2 componenten lak in 3 lagen. Dit is mogelijk in meer dan 70 tinten. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Het frame van de stelling kast

Het frame van de stelling is opgebouwd uit stalen kokers. Deze kokers worden nauwkeurig gezaagd en gelast. Om zo een mooi stabiel en strak frame voor deze kast te creëren. Het geheel wordt vervolgens gezandstraald en afgewerkt in 2 lagen poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting en egaal oppervlak.

De indeling

De stelling kast beschikt over 3 legplanken en 3 afgesloten opbergvakken. Deze afgesloten opbergvakken beschikken over push-to-open deuren. Hierdoor zijn er geen handvatten nodig. Wil jij misschien een andere indeling of juist wel handvatten? Met meer of minder opbergvakken en/of legplanken? Dan is dit ook zeker mogelijk!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden