• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Stellage met legplanken

Stellage met legplanken op maat gemaakt

Leven in stijl Meubelmakerij maakt meubelstukken op maat, zoals deze stellage. Wanneer het qua lengte of afwerking nog niet geheel past in jouw plaatje. Passen wij dit graag aan totdat het wel in smaak valt.

Het hout van de Stellage

Het hout is eiken. Het zijn massief eiken planken die als legplanken dienen. De massief eiken planken liggen op de 2 frames. Dit zorgt ervoor dat er geen verbindingen nodig zijn, en dus uiteraard ook niet zichtbaar zijn. Het wordt behandeld met 2 componenten lak in 3 lagen. Hierdoor behoudt het zijn originele kleur in een andere kleurtoon. Dit is mogelijk in meer dan 70 kleurtonen. Klik op afwerkingen om ze allemaal te bekijken.

Het frame van de Stellage

Deze stellage beschikt over 2 frames. Het zijn 2 stalen frames die opgebouwd zijn uit rechthoekige stalen kokers. De stalen kokers worden aan elkaar gelast. Vervolgens wordt het gezandstraald en afgewerkt met 2 lage poedercoating. Dit zorgt voor een maximale hechting.

De indeling van de Stellage

Deze stellage beschikt over 5 legplanken. Het heeft dus geen lades of deuren, echter is dit wel mogelijk bij ons. Dit zorgt voor meer ruimte in de kamer. Althans het lijkt alsof er meer ruimte is in de kamer.

OVER ONS

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt meubilair op maat. Zie jij een meubel die eruit springt in onze showroom, sociale media of portfolio? Neem dan contact met ons op! Wellicht voldoet een meubel net niet aan je wensen, dan maken wij het zo dat het gaat voldoen aan jouw wensen! In onze werkplaats komt alles tot stand, wellicht ook die van jou. Naast het maatwerk, kunnen wij het hout ook in meer dan 70 verschillende kleurtonen maken. Het behoudt de originele kleur van het hout, maar heeft een andere tint en zorgt ervoor dat het hout langer mee gaat. Bevalt onze stijl, neem dan een kijkje in onze showroom om inspiratie op te doen ( Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden ). Ons werk kan je ook zien via onze sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Heb jij vragen die jij aan ons wilt stellen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden