• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

side table van staal en hout

Side table van staal en hout

Deze grote side table van staal en hout maken we in vele kleuren. En onze unieke werkwijze maakt maatwerk tot op de millimeter mogelijk. Lees er hier meer over.

Grote side table van staal en hout

De grote side table van staal en hout maakt ieder interieur compleet. Praktisch door ruime plankruimte met zijn drie grote eikenhouten planken. Een stijlvolle oplossing die goed in het interieur is te plaatsen bijvoorbeeld voor een kale wand. We leveren maatwerk waardoor we de side table precies passend kunnen maken. Wanneer je voor een grote side table van staal en hout gaat in een speciale kleur ben je bij ons aan het goede adres.

Afwerking van de side table van staal en hout

Wij kunnen het hout van het meubel behandelen in wel meer dan 70 kleuren. Deze kleurafwerking zorgt voor de optimale aansluiting met jouw interieur en beschermt bovendien het meubel optimaal. Zo blijft de side table van staal en hout zeer duurzaam in gebruik. Dit geldt ook voor het stalen frame. Deze krijgt twee lagen poedercoating voor een extra duurzame kwaliteit. Het leuke is dat je die coating in iedere kleur kunt krijgen. Dus er is voor ieder wat wils.

Eentje in het echt zien

Wil je er weleens eentje in het echt zien? Kom dan eens een grote side table van staal en eikenhout bij ons bekijken. We bieden een uitgebreide showroom met allerlei stijlkamers. Hier ervaar je hoe meubelen met elkaar combineren en kwalitatief maatwerk er in de praktijk uitziet. Een mooie inspiratiebron waarbij je alle mogelijkheden in maatwerk rustig kunt ontdekken. Onze adviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je van deskundig advies te voorzien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerkmeubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen? Dan passen wij dit graag voor je aan! Bevalt onze stijl je? Kom gezellig een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar.

Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media via Instagram en Pinterest. Als je vragen hebt neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Hidden