Salontafel van notenhout

,
salontafel van notenhout

Notenhout is een warme en luxe houtsoort waarvan wij deze salontafel van notenhout hebben gemaakt. Het mooie basismateriaal zorgt voor een uitmuntend eindresultaat in de vorm van een moois strakke salontafel uit dit walnoot hout.

Voor het exclusieve interieur is notenhout een perfecte keuze, de warme houtsoort met zijn prachtige tekening zorgt dagelijks voor een glimlach op je gezicht. Geen dag lijkt je tafel hetzelfde en geen dag zal hij je vervelen. Het op maat maken van deze salontafel geeft je de mogelijkheid om hem geheel aan je interieur aan te passen. In combinatie met een mooi minimalistisch metalen frame geef je het notenhout volledig de ruimte om zich te laten zien.

Combineer deze salontafel van notenhout met een prachtige eettafel van notenhout, wij hebben al diverse mooie tafels mogen maken zoals DEZE. Het combineren van de salontafel en eettafel zorgt voor meer rust in huis. Naast salontafels en eettafels kunnen wij ook mooie wandmeubelen, TV meubel, audiomeubelen en boekenkasten maken van notenhout.

Voor de kleur zijn er vele mogelijkheden, deze salontafel is behandeld met een StijlCoatings Deluxe afwerking SCDH2O-19 Rotterdam. Maar er is volop keuze uit meer dan 70 kleuren.  Op notenhout maken wij altijd eerst een kleurstaal voor je, omdat de kleuren op de website zijn gemaakt op eikenhout.

Kijk voor meer inspiratie ook eens op onze pinterest pagina

salontafel van walnoot hout op maat

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.