• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde eikenhout eettafel met design poot

Ronde eikenhout eettafel met design poot op maat gemaakt

Deze ronde eikenhout eettafel met design poot is een ideale tafel voor vele diverse interieurs. Zoals bij deze grijze tegelvloer.

De uitstraling van het ronde eikenhout eettafel met design poot

Het eikenhouten blad van deze ronde eikenhout eettafel met design poot heeft een rustige en natuurlijke uitstraling en geeft het interieur meer warmte. De ronde eikenhout eettafel met design poot is  een echte eyecatcher. Voor een speels uiterlijk van de tafel kun je bijvoorbeeld verschillende stoelen en/of kleuren van stoelen toevoegen. Het is zelfs mogelijk om aan 1 kant van de tafel een bankje te plaatsen.

Het hout van de ronde eikenhout eettafel met design poot

De ronde eikenhout eettafel met design poot is gemaakt van eiken hout. Het eikenhout wat wij gebruikten komt uit buurlanden met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft ons zekerheid dat wij eerlijk en duurzaam houten kunnen gebruiken voor onze meubelen. Net zoals de ronde eikenhout eettafel met design poot. De Ronde eikenhout eettafel met design poot geeft een speels en warm effect in jouw eetruimte.

Lijmen van een houtverbreding

De ronde eikenhout eettafel met design poot wordt verlijmd uit lamellen. Deze lamellen zorgen voor extra stabiliteit van het blad. De lamellen worden doormiddel van hoge druk aan elkaar gelijmd. Na het lijmen wordt het blad in zijn geheel gefreesd en daarna geschuurd. Zo blijft het blad altijd mooi en vlak. De meubelmakers zorgen ervoor dat het blad glad wordt geschuurd en daarna wordt de eiken boomstamtafel met een witte poot in de olie of lak afgewerkt.

Onderstel van de ronde eikenhout eettafel met design poot

De poot van de ronde eikenhout eettafel met design poot is gemaakt van staal. De design poot kan gemaakt worden uit verschillende maten kokers. De poot wordt vervaardigd door de metaalbewerker. Nadat hij deze heeft gemaakt wordt de poot, bij een derde, gezandstraald en gepoedercoat. Het zandstralen is van essentieel belang om zo een poot te creëren waar de poedercoating goed op hecht. De poedercoating wordt in twee lagen aangebracht. De laatste laag is een extra laag zodat de poot nóg duurzamer wordt. Het staal wat wij gebruiken komt uit Nederland. Wij staan open voor eigen ontwerpen en denken graag met je mee. De ronde eikenhout eettafel met design poot kan ook gemaakt worden met een andere ronde poot. Ben je benieuwd welke er nog meer staan? Kom eens een kijkje nemen in de showroom in Alkmaar.

Aanpasbaarheid

Zoals je wellicht al van ons weet is dat wij alles zelf op maat maken. Jij bepaalt de maat en wij zorgen voor de rest. Van het ontwerp tot aan de afwerking. Wij denken graag met je mee om zo al jouw wensen te kunnen vervullen. Wellicht is er alleen een andere afwerking of bevestiging nodig. Ook dan ben je bij ons op het goede adres! Kom eens een keer langs in de showroom. Je bent van harte welkom en laten jou graag onze kwaliteiten zien.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar ontwerpt en maakt maatwerk meubilair. Is je aandacht gevallen op een meubel in de showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor je aan!  Wij kunnen het hout van het meubilair behandelen in meer dan 70 kleuren. Door het toepassen van een kleur kan je het meubel aan je wens en interieur aanpassen en is het bovendien optimaal beschermd. Bevalt onze stijl je, kom dan zeker een bezoek brengen aan onze showroom in Alkmaar. We laten je graag onze kwaliteit en hoogwaardige afwerking in het echt zien.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.