• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Ronde eettafel met hele schuine rand

In onze meubelmakerij maken wij deze ronde eettafel met hele schuine rand in elke diameter en dikte. Het zeer schuin maken van de rand van de eettafel is een bijzonder specialisme.

Wanneer je een ronde eettafel met een hele schuine rand voor in huis wilt dan is het natuurlijk het mooist als hij precies passend is. Wij maken deze tafel daarom precies voor je op maat met deze hele schuine rand. Je kan bij deze tafel kiezen uit het 3 beens onderstel op de foto of kiezen uit al onze andere onderstellen in ons portfolio. Ook is het natuurlijk mogelijk dat je zelf een idee aandraagt.

Het begint allemaal met hout! Het basismateriaal voor een mooie ronde eettafel is heel belangrijk, de keuze voor de juiste delen hout maken het blad stabiel en geven het een mooi uiterlijk. Om een blad mooi recht te houden is het belangrijk dat de selectie van het hout nauwkeurig gebeurd. Wij zorgen er tijdens de selectie voor dat het hout zo wordt opgebouwd dat werking in het blad wordt opgeheft en hij daardoor niet krom zal trekken.

De behandeling

Het tafelblad kan worden behandeld in meer dan 70 kleuren, kijk op DEZE pagina om de vele mogelijkheden te bekijken. Het tafelblad in van deze tafel is behandeld met onze StijlCoatings Premium Texel, deze behandeling geeft een onbehandeld uiterlijk met maximale bescherming.

De poten van deze tafel zijn in 2 lagen gepoedercoat in het mat zwart met een hele fijne structuur. Deze coating is zeer sterk en dankzij de fijne structuur zie je er bijna geen stof op liggen. Naast deze zwarte kleur hebben wij nog veel andere kleuren, bekijk deze hier. De poot is gemaakt van 5x5cm dikwandig staal en heeft in dit geval een 3 beens kruis. Deze poot kunnen wij ook uitvoeren met 4 benen waardoor het meer een plus is onderin.

Wil je meer weten wat wij doen en hoe wij onze meubelen maken, volg dan ook onze facebook of instagram pagina.

 

Prijsopgave aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. file size: 32 MB, Max. files: 4.
    • Hidden