Rond ovaal met slanke vlinderpoot

eetkamer tafel bij openslaande deuren met een stalen onderstel welke verbonden wordt door een eiken tussen legger.

Rond ovaal met slanke vlinderpoot op maat gemaakt

Dit rond ovaal met slanke vlinderpoot is volledig op maat en in eigen beheer gemaakt. Bij Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar worden diverse meubels op maat gemaakt, zoals deze elegante eettafel. Wij leveren hoge kwaliteit meubels gepersonaliseerd naar jouw wensen.

Het hout van dit rond ovaal met slanke vlinderpoot

De eetkamertafel is gemaakt van eikenhout. Dit eikenhout is verwerkt op massief gelaagd berken. Doordat deze samenstelling onder hoge druk tot stand is gekomen maakt deze tafel zich veelzijdig en is vrij van werking. De werking die we van massief eiken gewent zijn is hierbij verleden tijd. Het gelaagde berken is door zijn uniforme en homogene eigenschap uiterst stabiel.
De afwerking die voor deze tafel is gebruikt is de unieke, ultra matte lak. Deze matte lak laat het eikenhout zijn natuurlijke uitstraling behouden, het blad blijft dus mooi naturel. Het blad is goed beschermd tegen natte kringen en het morsen van eten of drinken. Samenvattend is dit een unieke lak die zeer slijtvast is en het hout in zijn natuurlijk kleur behoudt.

Naast deze unieke lak hebben wij nog meer dan 70 andere tinten die je op deze pagina kunt bekijken.

De slanke vlinderpoot van dit rond ovaal

Onder deze eetkamertafel zit een poot die je niet vaak tegen komt, de slanke vlinderpoot. Deze slanke vlinderpoot is gemaakt van staal en hout. De houten tussenlegger verbindt de twee stalen vlinders. Doormiddel van laser gesneden techniek word deze vlinderpoot vervaardigd. Deze stalen vlinder is op een dermate degelijke wijze gemaakt waardoor er een sterke en zwaar belastbare constructie ontstaat. De ruw poedercoat die op het ruwe gezandstraalde oppervlak wordt aangebracht zal mooi uitvlakken en een perfect basis vormen voor de eind laag. Deze eind laag word secuur aangebracht en krijg een prachtig egaal en duurzaam uiterlijk.

Aanpasbaar

Bij Leven in Stijl willen wij jou graag helpen. Er zijn zoveel mogelijkheden op de markt en dat maakt het extra lastig om een definitieve keuze te kunnen maken. Doordat wij al onze tafels zelf maken kunnen wij mee denken in het ideale ontwerp voor jou. Wij kunnen bijvoorbeeld deze tafel speciaal voor jou op maat maken, zodat deze perfect past bij jouw interieur.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats wordt alles helemaal op maat gemaakt. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.