Robuuste tafel

,
Robuuste tafel

Robuuste tafel op maat gemaakt

De robuuste tafel is op maat gemaakt. Dit gebeurd in onze werkplaats. Een meubelmakerij waar van alles mogelijk als het stevig en haalbaar is. Wellicht heeft het dus aanpassingen nodig? Dan is het zeker mogelijk!

Het hout van de robuuste tafel

Het tafelblad van de robuuste tafel is gemaakt van eikenhout. Dit eikenhout is verkregen uit onze buurlanden. Dit doen wij om onze ecologische voetafdruk klein te houden. Het geheel is vervolgens afgewerkt met 2 componenten lak in 3 lagen. Het behoudt de originele kleur van het hout in een andere tint.

De poten onder de robuuste tafel

Deze robuuste tafel beschikt over de X-poot. De X-vorm is opgebouwd uit stalen kokers. Deze stalen kokers zijn gesneden en gelast tot de juiste vorm. Het geheel is gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating.

Aanpasbaar

De robuuste tafel is net zoals alle andere meubelstukken op maat gemaakt. Dit geeft ons de vrijheid om aan al jouw wensen te kunnen voldoen. Wij willen deze wensen graag gaan overtreffen! Vele opties die geheel aan jou liggen.

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.