• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Robuuste eettafel

Robuuste eettafel op maat gemaakt

Deze robuuste eettafel is op maat gemaakt in onze werkplaats. Deze eettafel beschikt over  een unieke poot met een enorme uitstraling en onderscheidend vermogen. Omdat deze tafel in onze eigen werkplaats wordt gemaakt zijn er vele mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld zelf bepalen welk type blad jij het best bij deze unieke poot vindt passen.

Het hout van de robuuste eettafel

Deze robuuste eettafel hebben wij gemaakt van hoge kwaliteit massief eikenhout wat wij zo lokaal mogelijk inkopen. Uiteraard kan je ook kiezen uit diverse andere houtsoorten, wij gebruiken bijvoorbeeld ook beukenhout, notenhout of wenge. Bij deze tafel is het massief eiken tafelblad behandeld met onze Vanta Black behandeling, na deze behandeling ontstaat een 95% diep zwart tafelblad.

De poot onder de robuuste eettafel

Bij deze eettafel hebben wij de ovale tafelpoot met ribben geplaatst. Deze zeer karakteristieke tafelpoot kunnen wij in vele kleuren voor je op maat maken.
De stalen ribben zorgen voor het unieke uiterlijk en maakt de tafel zeer stevig.

Aanpasbaar

Alle meubelen worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Hierdoor zijn er vele variabelen waarover jij kan bepalen. Kort gezegd er is veel ontwerp vrijheid. Hierdoor zal het altijd kunnen voldoen aan jouw wensen. Dus bevalt er iets nog niet geheel? Dan passen wij het graag voor je aan!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.