• 400m² showroom
  • Hoogwaardige materialen
  • 100% Duurzaam FSC hout
  • Alles op maat gemaakt
  • Thuisbezorging in heel Nederland

Robuust stalen tafelpoot

Robuust stalen tafelpoot 

Deze robuust stalen tafelpoot maakt echt een stoere tafel. Hier een mooi voorbeeld van hoe een prachtige industriële tafel het verschil in jouw interieur maakt!

Een robuust stalen tafelpoot geeft kracht

De zwart stalen tafelpoot geeft de eikenhouten tafel een fantastische sterke en stoere look. Je weet zodra je deze sterke tafelpoten ziet: Die tafel staat stevig. De dubbele zwartstalen poot geeft een fantastische industriële uitstraling aan het interieur. Hier kozen we voor een zwart mat stalen onderstel. Maar wist je dat je de tafelpoot in heel veel verschillende kleuren kunt krijgen?

De kwaliteit van de robuust stalen tafelpoot

Om de hoge kwaliteit van de matzwarte kleur te waarborgen coaten wij de tafelpoot wel tot twee keer. Het matte zwart van de robuuste stalen tafelpoot contrasteert daardoor prachtig met het lichte eikenhouten tafelblad. Ook combineert de tafel perfect met de kast. Ook die maakten wij speciaal bijpassend op maat.

Integratie van de robuust stalen tafelpoot in het interieur

Doordat we de tafel volledig op maat maken past die altijd bij jouw interieur. Hier kozen we om de vormen van de stoelen en de bank terug te laten komen in de hoek van de robuuste tafelpoot. Ook zie je die terug in de prachtige lichte curves het tafelblad. Vakwerk waarin je terugziet dat wij met vakkundige meubelmakers werken.

Deze robuust stalen tafelpoot is ook mogelijk in bijvoorbeeld mat wit. Denk ook eens aan een mogelijke accentkleur in de tafelpoot zelf! En voor contrast kun je daar bijvoorbeeld een donkerder tafelblad tegenover zetten. We kunnen het tafelblad in wel 70 kleuren behandelen. Zo zie je er is echt heel veel mogelijk.

Onze showroom in Alkmaar

Maar wat is er leuker dan al die mooie foto’s van die prachtige tafels? Om ze in het echt te zien natuurlijk! Bezoek daarom eens onze meubelmakerij en showroom te Alkmaar. Daar kijk je echt je ogen uit. Wil je van ons een voor jouw situatie op maat gemaakt passend advies? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons via de contactpagina. Laat je vooral inspireren. Jouw woninginrichting verdient dat!

Wil je nog wat verder kijken wat er allemaal is? Kijk dan rustig rond op onze Instagram en Pinterest. Daar staat vast iets voor je tussen. En onthoud we maken het helemaal zoals jij dat wilt. Heb je nog vragen bel ons vooral op telefoonnummer 072 – 5200 594.We staan je graag te woord!