Rek met stalen opbergvakken

Rek met stalen opbergvlakken

Rek op maat gemaakt

Een mooi rek op maat gemaakt. Dit rek kan op maat worden gemaakt voor jou! Waarbij jou wensen een belangrijke rol spelen in het ontwerp. Dus zal het meubilair passen bij iedereen zijn smaak.

Het hout van het rek

Dit rek is deels opgebouwd uit eiken hout. Dit hout wordt verkregen uit omliggende landen. Hierdoor is het kwalitatief eiken. Wij gaan vakkundig om met dit hout. Om zo jouw meubilair te kunnen realiseren. Het wordt behandeld met 2 componenten lak in 3 lagen. Hierdoor behoudt het zijn originele kleur in een andere tint. Verder dient het ook al beschermlaag.

Frame van het rek

Het frame van het rek is gemaakt van staal. Dit frame bestaat uit 2 rechthoekige frame en 2 platen. Deze platen dienen ook als een oppervlak waar spullen op geplaatst kunnen worden. De stalen delen worden gezandstraald en behandeld met 2 lage poedercoating.

De indeling

Dit rek bestaat uit 2 gesloten vakken en 3 a 4 ligplanken waar spullen op kunnen staan. Genoeg ruimte om spullen in op te bergen. Wil jij wellicht een andere indeling? Waarbij er nog meer ruimte ter beschikking. Dan is dit ook zeker mogelijk!

Over ons

Leven in Stijl Meubelmakerij te Alkmaar maakt maatwerk meubilair. Springt er wellicht een meubel eruit in onze showroom, sociale media of portfolio? Maar voldoet het nog niet geheel aan jouw wensen. Dan passen wij dit graag voor jou aan! In onze werkplaats is alles gemaakt. Misschien ook die van jou. Wij kunnen het hout van het meubilair in meer dan 70 tinten. Het behoudt zijn originele kleur, in een andere tint. Het zorgt er ook voor dat het hout kwalitatief langer mee gaat. Bevalt onze stijl van meubilair? Neem dan een kijkje in onze showroom, allicht zit er iets bij dat jou bevalt.

Kijk op onze contact pagina voor actuele openingstijden. Ons werk is ook te bezichtigen via sociale media. Wij zijn te vinden op Instagram en Pinterest. Als je een vraag hebt, neem dat contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen, of bereik ons telefonisch met 072 – 5200 594.

Prijsindicatie

  • Vraag direct een prijsopgave aan

  • Geef hier je wensen aan zoals de maten, kleuren of advies
  • Voeg hier eventuele bijlages bij zoals foto's of schetsen. De toegestane documenten zijn jpg, png en pdf.
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.